Monster (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
402
Utgivningsdatum
2016-09-16
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789176293287
Monster (e-bok)

Monster (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-09-16
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Polisen Erika är sjukskriven och åker hem till Norrland tillsammans med sin hund Boss. Hon har inte berättat för någon att hon är gravid efter den våldtäkt som hennes man utsatte henne för.

Snart dras hon in i en lokal utredning av det som först ser ut att vara ett makabert självmord på en gammal avrättningsplats i Östersund. När ytterligare en man tagit sitt liv på en forntida offerplats i Göteborg börjar man se ett samband. Det andra offret har fått en film där det första offret torteras. Vad har offren gemensamt? Kommer de att bli fler?

Erikas bror blir snart polisens huvudmisstänkte och Erika blir besatt av att hitta sanningen. Monster är en psykologisk thriller om mobbning, svek och passioner, och vem man kan bli när man aldrig blir sedd. Boken är en fristående fortsättning på Den du borde frukta (2015).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Monster. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 1 augusti 2017

  Monster är Ingrid Elfbergs fjärde bok, och det är den andra som jag läser av henne. Missade hennes första och andra bok, men den tredje, Den du borde frukta, läste jag, och här är en länk till min recension av den boken.

  Jag tyckte mycket om boken Den du borde frukta, och jag tyckte även mycket om den här boken, Monster.

  Boken är välskriven och lättläst. Den är spännande och har trovärdiga karaktärer. Boken är riktigt ruskig, men även gripande.

  Jag rekommenderar ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elfberg Ingrid

 • Den du borde frukta

  Elfberg Ingrid

  En välkänd företagares kropp hittas flytande i Göta älv. Hans flotta lägenhet är tömd på allt av värde. Mordutredningen går snart in i en återvändsgränd men oväntat upptäcks märkliga likheter med andra fall där fler män har blivit plundrade och se...

Bloggat om Monster