Ett oemotståndligt begär (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anna Holm (del 3)
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2016-09-04
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176293409

Ett oemotståndligt begär E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-09-04

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Anna Holm har äntligen funnit lyckan men i skuggorna lurar det förflutna.

Anna har allt hon någonsin önskat sig ett harmoniskt familjeliv och ett utmanande jobb som företagsledare för Vansbo fastigheter. Men när hennes älskade börjar arbeta med ett nystartat välgörenhetsprojekt drivs de allt längre ifrån varandra. Och vem är egentligen projektets mystiska och hemliga grundare?

Inte blir det lättare att hålla relationen vid liv när ett svekfullt ex till Anna dyker upp i Stockholm och gör allt för att få kontakt med henne. Hon står till en början emot hans inviter, men när han råkar ut för en olycka ser hon ingen annan utväg än att hjälpa honom. Orosmolnen hopar sig alltmer över Annas nyfunna lycka, och en ödesdiger konfrontation ställer situationen på sin spets. När stormen bedarrat har Anna fler svar än vad hon önskat sig. Först då vet hon vad som är sant och falskt, vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende.

Ett oemotståndligt begär är den sista, fristående delen i Birgitta Bergins succétrilogi om Anna Holm. De två första delarna är Ett oemotståndligt förslag (2014) och En oemotståndlig affär (2015).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett oemotståndligt begär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 februari 2017

    Det här är den tredje och avslutande delen i trilogin om Anna Holm. Den första boken heter Ett oemotståndligt förslag, och den andra boken heter En oemotståndlig affär, (länkar till mina recensioner av dom), och jag har läst dom båda två tidigare, och även tyckt mycket om dom båda två.

    Och den tredje boken, Ett oemotståndligt begär, var precis lika bra som dom två tidigare böckerna. Man kan nog läsa den här boken fristående också, men jag tycker ändå absolut att man ska läsa hela se... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin