Öga för öga, tand för tand (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ella Werner (del 2)
Antal sidor
339
Utgivningsdatum
2017-03-09
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form) / Andersson, Göran (form)
Dimensioner
232 x 163 x 25 mm
Vikt
605 g
SAB
Hc
ISBN
9789176293522
Öga för öga, tand för tand (inbunden)

Öga för öga, tand för tand

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-03-09
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Jag vet vem som gjorde det. / L

När Ella Werner, gärningsmannaprofilerare vid Göteborgspolisen, får ett brev undertecknat med endast bokstaven L återkommer hennes mardrömmar om maken och advokaten Leonard, som omkom strax efter en rättegång om grov mordbrand och illegalt spel.

Samtidigt begås en rad spektakulära mord vars tillvägagångssätt gör att polisen misstänker att terrorister ligger bakom. Ella börjar i hemlighet gräva i den gamla rättegången och upptäcker att det finns kopplingar till morden. När ingen annan vill se sambandet agerar hon på egen hand för att en gång för alla göra upp med det förflutna med sitt eget liv som insats.

Öga för öga, tand för tand är en psykologisk thriller som tar pulsen på ett samhälle i sönderfall, genomsyrat av makthunger och girighet. Boken är en fristående fortsättning på När inget annat återstår (2016).

MATS AHLSTEDT har en lång bakgrund som journalist. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos där han tydligt tar parti för utsatta kvinnor. Han är idag en erfaren författare med en trogen läsekrets.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Öga för öga, tand för tand. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rapp och spännande
    Villivonkansbooks, 15 mars 2017

    Ella Werner får ett brev undertecknat med bokstaven L. Genast börjar hon drömma mardrömmar om maken Leonard som tidigare omkom i en olycka. Samtidigt begås flera mystiska mord i Göteborg.
    Detta är den andra boken om Ella Werner. Jag har tidigare läst den första om henne. I denna bok har allt vässats upp. Tempot, handlingen, karaktärerna är ett snäpp bättre än den innan. Känns som Ella är väl inarbetad nu. En rapp spännande bladvändare till deckare som inte går att lägga ifrån sig! Gillar den mycket!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt