Sändebudet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Singöserien (del 3)
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2017-04-12
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176293737
Sändebudet (e-bok)

Sändebudet E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-04-12

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den erfarna kriminalinspektören Solbritt Andersson står inför sin svåraste utmaning hittills. Hon och hennes kollegor arbetar med en omfattande utredning av företaget Rankena Tech, som bakom de putsade fasaderna tycks ha vida förgreningar till internationell brottslighet. Polisen närmar sig ett genombrott i fallet, men blir alltmer frustrerade över att de ständigt ligger steget efter. Finns det läckor eller infiltratörer i Norrtälje polishus? Samtidigt hittas ett lik guppande i hamnen vid Svartklubben utanför Singö. Har offret, en tillbakadragen man som bott vid havet i hela sitt liv, verkligen drunknat på grunt vatten? Vilka är hans kopplingar till öns militära förflutna och till den charmante och maktfullkomlige prästen i Singö kyrka?

Sändebudet är den tredje fristående delen i Singöserien, och den avslutande om jakten på spionen och ex-militären Sven Löwengrip. De tidigare böckerna Singöspionen och Mordbrännaren har sålt i över 65 000 exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sändebudet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Befriande
    Göran Stafrin, 12 april 2018

    Äntligen framme efter Singöspionen och Mordbrännaren. En mysdeckarserie som verkligen har fängslat mig. Lite beror det kanske på att jag som pojke tillbringade åtskilliga somrar i Grisslehamn, men det känns bra när en deckare inte bara ger en gåta, utan också skildrar miljön på ett engagerande sätt.

    Jag ser fram mot nya äventyr med Solbritt och Lena.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna