Sändebudet (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Singöserien (del 3)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-04-12
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
132 x 132 x 30 mm
Vikt
191 g
SAB
Hc
ISBN
9789176293744
Sändebudet (cd-bok)

Sändebudet

(1 röst)
CD-bok Svenska, 2017-04-12
258
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den erfarna kriminalinspektören Solbritt Andersson står inför sin svåraste utmaning hittills. Hon och hennes kollegor arbetar med en omfattande utredning av företaget Rankena Tech, som bakom de putsade fasaderna tycks ha vida förgreningar till internationell brottslighet. Polisen närmar sig ett genombrott i fallet, men blir alltmer frustrerade över att de ständigt ligger steget efter. Finns det läckor eller infiltratörer i Norrtälje polishus?

Samtidigt hittas ett lik guppande i hamnen vid Svartklubben utanför Singö. Har offret, en tillbakadragen man som bott vid havet i hela sitt liv, verkligen drunknat på grunt vatten? Vilka är hans kopplingar till öns militära förflutna och till den charmante och maktfullkomlige prästen i Singö kyrka?

Sändebudet är den tredje fristående delen i Singöserien, och den avslutande om jakten på spionen och ex-militären Sven Löwengrip.

 

ANDERS GUSTAFSON jobbar till vardags som bokförläggare i Stockholm och JOHAN KANT arbetar som rektor i Haninge. Författarduon gjorde sin skönlitterära debut 2015 med kriminalromanen Singöspionen, som följdes av Mordbrännaren (2016), Sändebudet (2017) och Änglabarnet (2018). I böckerna, som är befriade från klichéartat övervåld, spelar en ovanlig hjälte huvudrollen: Solbritt Andersson. Hon är en sympatisk karaktär som många läsare tagit till sitt hjärta. Titlarna finns också som ljudböcker, uppläst av Katarina Ewerlöf.

"En mycket väl balanserad, spännande deckarthriller som passar en bred målgrupp." Icepick

"Författarna gillar sin ö och kan konstruera en riktigt vindlande intrig." DAST Magazine
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sändebudet
  2. +
  3. X

De som köpt den här boken har ofta också köpt X av Pascal Engman (inbunden).

Köp båda 2 för 457 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna