Murder bag (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Max Wolfe (del 1)
Utgivningsdatum
2017-05-05
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Gabriel Setterborg
Originaltitel
Murder Bag
Dimensioner
5 x 135 x 135 mm
Vikt
38 g
SAB
Hce
ISBN
9789176293928

Murder bag

Mp3-skiva,  Svenska, 2017-05-05
232
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kriminalpolisen Max Wolfe är alla mördares mardröm en impulsiv, egensinnig och envis yrkesman. När två män brutalt mördas i Londons West End misstänker polisen att det är en seriemördare som härjar, och Wolfe sätts på fallet. Det första offret är en rik bankman som under många år bedragit sin hustru, medan det andra offret är en hemlös man. Till en början verkar mordoffren inte ha något gemensamt, men det visar sig att de båda männen tjugosju år tidigare gick på samma skola. Vad kan ha utlöst mördarens besinningslösa vrede, och varför är just de här männen utvalda?

Mördarens metoder och offer diskuteras flitigt i sociala medier och det är ingen tvekan om att mördaren själv följer varje steg. När någon utger sig för att vara mördaren på internet tar spekulationerna verkligen fart, och Wolfe inser att både han själv och dottern Scout är i skottlinjen.

Murder bag är första boken om kriminalinspektören Max Wolfe i London.

TONY PARSONS är en av Storbritanniens största musikjournalister och har skrivit för The Daily Telegraph, Daily Mirror och The Sun. Sitt stora skönlitterära genombrott ck Parsons med romanen Mannen och pojken. År 2014 kom Murder Bag, Parsons första kriminalroman med den tilltufsade snuten Max Wolfe i huvudrollen. Boken hyllades av en enig kritikerkår och blev snabbt en internationell succé.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Murder bag
  2. +
  3. Bödlarna i Tyburn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bödlarna i Tyburn av Tony Parsons (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 471 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tony Parsons