Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2017-01-12
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Graves, Emma (form) / Sjöblom, Lisa (form)
Dimensioner
215 x 143 x 23 mm
Vikt
448 g
SAB
Hc
ISBN
9789176294000
Hemma hos Bettan (inbunden)

Hemma hos Bettan

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-01-12
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Men då åker vi väl dit då. Till 70-talet. Kan ni på lördag?"

De tre barndomsvännerna Bettan, Matte och Carina har fastnat i en grå vardag. Bettan drömmer om att öppna inredningsbutik men harvar på som busschaufför, Mattes författarkarriär vill aldrig riktigt ta fart och Carinas glamorösa liv slås i spillror när hon erbjuds avgångsvederlag från sitt chefsjobb.

De bestämmer sig för att åka tillbaka i tiden, till utsvängda jeans, blå Blend och Kiss. Till Bettans sommarställe där allting en gång började, och där en missuppfattning kommer att leda till den perfekta affärsidén - en retro-retreat för tilltufsade själar.

Hemma hos Bettan kommer få dig att skratta, gråta och känna igen dig. Det är en feelgood-roman om att hitta tillbaka till känslan av att allt är möjligt, om bygemenskap och - om kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hemma hos Bettan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Härlig feelgood
  Pia Gummesson, 20 september 2017

  Den här boken är så mysig.Är man uppväxt på 70 talet så är det här en riktig pärla.Man känner igen sig i mycket.En nostalgitripp.Tack Eli Åhman Owets för denna bok.

 2. Feelgood-bok
  BettanBoop, 1 maj 2017

  En skönt avslappnad bok! Är man som jag född på 50-talet så känner man sig igen i mycket! Huvudpersonerna känns verkliga. Musiken som spelas och klädsel som beskrivs känner man igen. Något som det blev lite för mycket av var människorna som kom till retro-retreatet...det blev tyvärr lite för överdrivet. Men i det stora hela en trevlig och behaglig bok med lyckligt slut! Jag rekommenderar den!

 3. Härlig feelgood
  Villivonkansbooks (Örebro), 12 februari 2017

  Hemma hos Bettan är en underbar liten retro feelgood om de tre barndomsvännerna Bettan, Carina och Matte. Älskar de detaljerade beskrivningarna av miljöerna, kläderna och hela stilen. Eli beskriver det så fint, man ser det tydligt framför sig. Började i boken igår kväll och kunde inte släppa den förrän den var slut i natt. Den gick inte att lägga ifrån sig. Ser den framför mig som film, tror den skulle bli bra som det. En charmig och härlig bladvändare! Blir fullpott

 4. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 27 januari 2017

  Det här var en mycket charmig och lättläst feelgoodbok.

  Jag har inte läst någon tidigare bok av författaren, som har skrivit tre böcker i en annan serie, och har en planerad fjärde bok på gång i den serien.

  Om den här boken är helt fristående, eller om det kommer en fortsättning, det vet jag inte.

  Boken utspelar sig i nutid, och handlar om tre vänner som är 54 år. Den innehåller en stor mängd sjuttiotalsnostalgi från när dom var unga. Så för mig, som är i precis s... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Hemma hos Bettan