Hemma hos Bettan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Söderbergasviten (del 4)
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2017-01-25
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176294017
Hemma hos Bettan (e-bok)

Hemma hos Bettan E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-01-25

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Men då åker vi väl dit då. Till 70-talet. Kan ni på lördag?"

De tre barndomsvännerna Bettan, Matte och Carina har fastnat i en grå vardag. Bettan drömmer om att öppna inredningsbutik men harvar på som busschaufför, Mattes författarkarriär vill aldrig riktigt ta fart och Carinas glamorösa liv slås i spillror när hon erbjuds avgångsvederlag från sitt chefsjobb.

De bestämmer sig för att åka tillbaka i tiden, till utsvängda jeans, blå Blend och Kiss. Till Bettans sommarställe där allting en gång började, och där en missuppfattning kommer att leda till den perfekta affärsidén - en retroretreat för sargade själar.

Hemma hos Bettan kommer få dig att skratta, gråta och känna igen dig. Det är en feelgood-roman om att hitta tillbaka till känslan av att allt är möjligt, om bygemenskap och - om kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hemma hos Bettan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 januari 2017

  Det här var en mycket charmig och lättläst feelgoodbok.

  Jag har inte läst någon tidigare bok av författaren, som har skrivit tre böcker i en annan serie, och har en planerad fjärde bok på gång i den serien.

  Om den här boken är helt fristående, eller om det kommer en fortsättning, det vet jag inte.

  Boken utspelar sig i nutid, och handlar om tre vänner som är 54 år. Den innehåller en stor mängd sjuttiotalsnostalgi från när dom var unga. Så för mig, som är i precis s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eli Åhman Owetz