En man från ingenstans (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2017-03-16
Förlag
BOKFABRIKEN
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176294079
En man från ingenstans (e-bok)

En man från ingenstans (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-03-16
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Under sin uppväxt i den topphemliga organisationen Orphan inom det amerikanska försvarsdepartementet tränades Evan Smoak till att bli en briljant lönnmördare - tills han en dag hoppade av och blev Nowhere Man, utsatta människors sista hopp.

Att lämna Orphan gör man dock inte ostraffat ... Neddrogad och förvirrad vaknar Evan upp i en luxuös säng, utan en aning om var i världen han befinner sig. Vet hans kidnappare om att deras gisslan är en av världens skickligaste mördare? I sin fångenskap nås Evan av ett desperat rop på hjälp och som alltid agerar han fullt ut när någon befinner sig i verklig nöd.

En man från ingenstans är den fristående fortsättningen på Gregg Hurwitz spänningsladdade bästsäljare Vem är Evan Smoak? Med fängslande karaktärer, klaustrofobiska miljöer och ett språkligt schvung hugger Gregg Hurwitz fast läsaren i ett hårt grepp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hurwitz Gregg

  • En man utan nåd

    Hurwitz Gregg

    För somliga är han Orphan X. Andra känner honom som Nowhere Man. Han hämtades från ett barnhem och antogs till regeringens topphemliga program där han tränades för att bli ett dödligt vapen. Men för Jack Johns var han pojken Evan Smoak. För trots ...

  • Vem är Evan Smoak?

    Hurwitz Gregg

    Evan Smoak lever under falsk identitet. Hans penthousevåning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lägenheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles. Men Smoak är inte en paranoid galning. Detta är hans var...

Bloggat om En man från ingenstans