Rättegången (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Women's murder club
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2017-06-13
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Eli Åhman Owertz
Originaltitel
The Trial
Medarbetare
Andersson, Göran (form)
Dimensioner
178 x 110 x 8 mm
Vikt
78 g
SAB
Hce
ISBN
9789176294260

Rättegången

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-06-13

Slutsåld

BOOKSHOTS: Handlingsdrivna snabbromaner av James Patterson. Omöjliga att sluta läsa.

Kingsher styr San Fransiscos knarkhandel med blodiga händer. När två kvinnor skjuts till döds på en exklusiv nattklubb lyckas polisen äntligen gripa honom.

Men när rättegången mot Kingsher ska börja hämnas han på alla som är inblandade. En våg av dödligt våld förlamar staden. Ska Kingsher någonsin kunna dömas? Kriminalinspektör Lindsay Boxer och hennes vänner i Womens Murder Club nner sig själva mitt i händelsernas centrum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rättegången. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra för läsovana
    Kaffeläsaren, 13 augusti 2017

    Rättegången är en av de korta snabblästa böcker som kallas Bookshots som släppts. Tempot i handlingen är hög rakt igenom, redan från sida 1 driver det på framåt. För mig blev boken lite ytlig på något sätt, vill få läsa in mer i böcker, få veta mer och inte bara lite på ytan. Den känns nästan som den skulle vara en behandlad lättlästbok, då handlingen är så förenklad och förkortad. För de som är läsovana och där en tjock bok avskräcker, tror jag däremot dessa Bookshots kan funka utmärkt. Denna blev dock ingen hit för mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna