Byggfirman (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (303.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2017-05-09
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176294635
Byggfirman (ljudbok)

Byggfirman (ljudbok)

Ljudbok, Svenska, 2017-05-09
93
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Adrian och Lena har haft svart arbetskraft från Baltikum inhyst i en husvagn på tomten under det senaste året. Nu är deras hus färdigrenoverat och de vill inget hellre än att bli av med männen som bor i deras trädgård. Beata reser från Polen till Sverige med löfte om jobb, väl framme visar det sig att något jobb aldrig funnits. Istället placeras hon, tillsammans med några andra, i en barack i en Stockholmsförort utan den blekaste aning om vad de som tog henne hit har för planer.

Byggfirman är en fängslande nyckelroman där vi får följa sex familjer under en dramatisk vecka med ett ödesdigert slut. Det handlar om girighet, utpressning, oändliga mängder svarta pengar och hur människor förvandlas till varor. Allt för att hålla kostnaderna nere i den svenska byggbranschen.

Byggfirman bygger på verkliga livsöden. Alla brott, transaktioner, dödsfall, platser och händelser har sin motsvarighet i verkligheten, vilket även inkluderar miljonrullningen vid några av Stockholms största byggarbetsplatser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Byggfirman