För oss är natten ljus (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2017-09-25
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176295656
För oss är natten ljus (e-bok)

För oss är natten ljus E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-09-25

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kan världens bästa stad laga världens värsta familj?

När familjen Brickman äntligen ska lämna USA och åka hem till Sverige efter den pliktskyldigt besökta begravningen av de vuxna barnens farfar nås de av beskedet att Norwegians piloter har gått ut i strejk. De är strandsatta i New York.

En dröm för många, men en mardröm för Oliver.

Han försöker ignorera det faktum att han tvingas dela rum med sin pensionärstorra syster, krisande mamma, nya unga styvmor och kärlekskranka pappa och istället fokusera på att han faktiskt är i New York. Möjligheternas och musikalernas stad. Och att drömmen om ett liv på Broadway plötsligt känns inom räckhåll.

Under fyra dagar ställs allt på ända bland gula taxibilar, nätter på Brooklyn Bridge och glittrande storstadsgator. För oss är natten ljus av Christoffer Holst är en feelgood-roman om drömmar, förälskelse, familjeband och försoning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av För oss är natten ljus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 21 oktober 2017

  Boken För oss är natten ljus är Christoffer Holsts tredje bok. Jag har även läst hans två tidigare böcker, Mitt hjärta går på och Mindfullness för losers. (Länkarna går till mina recensioner av böckerna).

  Jag tyckte väldigt mycket om författarens första bok. Och jag tyckte även om Christoffers andra bok.

  Och jag tyckte även nu mycket om hans tredje bok. Den är inte riktigt lika bra som den första boken, men den är klart bättre än den andra boken, tycker jag.

  Chri... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christoffer Holst