Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2017-08-18
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
225 x 145 x 20 mm
Vikt
419 g
SAB
Hc
ISBN
9789176295823
Efter Emma (inbunden)

Efter Emma

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-08-18
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vem vet dina mörkaste hemligheter?

Emma är vännen som Sara aldrig kunnat släppa. Där vid sandlådan på gården hade en säregen vänskap sin början. Där och då bestämde de sig för varandra.

Efter att Sara förlorade sin mamma behövde hon fly Gävle. Komma bort. Men trots flytten till Göteborg har hon och Emma lyckats hålla kontakten. Meddelandena, breven och paketen från Emma har kommit regelbundet. Och så plötsligt ingenting. Ingenting alls. Tystnaden kan betyda precis vad som helst och Sara fruktar det värsta.

Sara måste börja sökandet där allting en gång började och återvänder motvilligt till Gävle och föräldrahemmet. Emma har alltid gillat Saras pappa. Han kanske vet var Emma är.

Efter Emma är en psykologisk spänningsroman om djupa hemligheter, manipulation och skuld. Anna E. Wahlgren debuterade med Skuggan av henne 2016.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Efter Emma. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spänning från början till slut
  Erika, 6 januari 2018

  Väldigt bra bok läste ut den på två kvällar. Kunde nästan inte lägga ifrån mig den efter första kvällen. Roligt att läsa "hemifrån" man känner igen ställerna och gatunamnen. Rekommenderas varmt till alla.

 2. Spännande skildrat
  Villivonkansbooks (Örebro), 22 september 2017

  Emma och Sara har varit vänner sen sandlådan. När Sara förlorade sin mamma flyr hon från Gävle. Trots flytten har hon och Emma hållt kontakten.
  Efter Emma är en bok där allt inte är som man tror vid första anblicken. Mer och mer skymtas ur deras vänskap sen barndomen. Vänskapen var inte så lätt och enkel som man först tycks tro. Snarare en vänskap under psykisk terror. Jag gillar hur författaren låter läsaren få veta mer allt eftersom, hur vi hålls på halster hur det egentligen är. Boken ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna E Wahlgren

 • Skuggan av henne

  Anna E Wahlgren

  Vem lyssnar du på när sanningen är för tung för att bära? Går det att glömma och förlåta? Så fort Marie sätter foten i den lilla staden Norfors börjar hon ångra sitt beslut. På behörigt avstånd från Stockholm har hon och maken Christian alla möjli...

Bloggat om Efter Emma