Landsförrädaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
John Puller (del 3)
Antal sidor
559
Utgivningsdatum
2017-11-06
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176296103

Landsförrädaren E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-11-06

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är ett fängelse olikt alla andra, med ett säkerhetssystem utöver det vanliga och militärens hårda disciplinregler.

Ingen av fångarna har ens tänkt tanken på att rymma. Alla trodde att det var omöjligt. Fram tills nu. John Pullers äldre bror Robert är dömd för landsförräderi. Hans oförklarliga rymning från fängelset har gjort honom till landets mest eftersökta brottsling. Vita huset ser John Puller som länken till att finna Robert. Men Puller upptäcker snart att hans bror är jagad av någon som inte vill fånga honom levande. Puller tvingas dessutom att samarbeta med en annan agent som verkar ha en helt egen agenda.

De blir allt mer involverade i fallet, och Puller hittar märkliga detaljer om sin brors dom. Och det verkar som att någon är villig att göra vad som helst för att sanningen inte ska komma fram. Pullers förmåga som utredare sätts verkligen på prov, och han kanske inte är tillräckligt skicklig för att rädda sin bror eller ens sig själv.

Landsförrädaren är den tredje delen i Baldaccis serie om FBI:s utredare John Puller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Landsförrädaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra fortsättning
    Jan Espenkrona, 1 april 2018

    David Baldacci skriver så att det är mycket svårt att lägga ifrån sig boken innan man fått ta del av upplösningen. För att få full behållning av den här välskrivna och spännande boken, bör man ha läst den tidigare boken i serien först. Det här boken är en högtidsstund för dem som gillar militära och politiska intriger på hög nivå.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci