Eldsystrar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vera Lilja (del 1)
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2018-03-22
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
232 x 160 x 24 mm
Vikt
507 g
SAB
Hc
ISBN
9789176297308
Eldsystrar (inbunden)

Eldsystrar

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-03-22
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Eldsystrar är en vass, psykologisk thriller där en tät intrig kombineras med både mörker och oväntade vändningar. Susanne Boll är utbildad psykolog vilket avspeglas i de trovärdiga personskildringarna.

Vera Liljas favoritklient Ayana kommer inte till den avtalade terapitiden och hennes frånvaro oroar Vera. Det visar sig vara en berättigad oro.

Vera Lilja är en erfaren och omtalad psykolog med mottagning vid Odenplan i Stockholm. Hon är en skicklig psykolog, men har under en tid mottagit anonyma hot som blivit alltmer påträngande. Någon som är våldsam, kränkt och driven av ett glödande hat riktar allt fokus mot Vera Lilja.

I Veras ungdom förlorade hon båda sina föräldrar i en fruktansvärd eldsvåda, där även hennes syster blev svårt skadad. Vera har i hela sitt liv känt en enorm skuld och försöker sona den genom att hjälpa andra. När det visar sig att Ayana är kidnappad gör sig det förflutna påmint. Det som Vera i ett helt liv försökt att glömma. Veras psykologiska kunskaper sätts på spel - det handlar om liv eller död.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Eldsystrar
 2. +
 3. Luftburen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Luftburen av Susanne Boll (inbunden).

Köp båda 2 för 400 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Eldsystrar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Snabbläst och svår att lägga ifrån sig!

  Det märks tidigt i boken att författaren har stor kunskap och erfarenhet av psykologyrket och det avspeglar sig både i hur hon gestaltar Vera men även hennes klienter.

  Vera framstår som en mycket empatisk person, som bryr sig om sina patienter och sina få men nära vänner. Hon har livserfarenhet men med det även en hel del tungt bagage som hon dock försöker använda sig av till fördel i sitt yrke. Det känns som att man kommer henne väldigt nära inpå livet.
  Överlag så känns alla kar... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 18 april 2018

  Eldsystrar är den första boken som jag har läst av författaren Susanne Boll. Hon har gett ut tre böcker tidigare, som jag nu blev lite sugen på att läsa, eftersom jag tyckte mycket om den här boken.

  Boken är lättläst, spännande, och har mycket bra beskrivna karaktärer. Huvudpersonen är psykolog, och eftersom författaren själv är utbildad psykolog, så känns många scener i boken väldigt realistiska.

  Som jag har förstått det, så är Eldsystrar första boken i en serie om psykol... Läs hela recensionen

 3. Oerhört bra personskildringar
  Villivonkansbooks, 16 april 2018

  Ayana är psykologen Vera Liljas favoritklient. En dag dyker Ayana inte upp till den bokade terapitiden, det oroar Vera. En oro som visar sig vara berättigad. Någon som är våldsam, kränkt och driven av ett glödande hat riktar allt fokus mot Vera. 🐴
  Jag har tidigare läst författarens relationsromaner och gillat dem. Eldsystrar är den första författaren släpper i spänningsgenren. Personskildringarna tycker jag är utöver det vanliga i denna bok. De är så väl beskrivna och tydliga, det... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Susanne Boll