Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Anna Varga (del 1)
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2018-01-02
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
215 x 140 x 25 mm
Vikt
489 g
SAB
Hc
ISBN
9789176298091
Innan snön faller (inbunden)

Innan snön faller

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-01-02
185
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Innan snön faller är en spänningsroman som utforskar gränsen mellan det normala och vansinnet. Det är Helena Kubicek Boyes skönlitterära debut.

Höstens mörker sänker sig över den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Säter. Bakom byggnadernas vackra fasader sitter de brottslingar som bedöms vara för sjuka för att kunna avtjäna sitt straff i vanligt fängelse. Den nyutexaminerade psykologen Anna Varga har fått en tjänst vid kliniken i Säter, och lämnar med glädje Stockholmslivet bakom sig.

Annas glädje försvinner snabbt då hon nås av hotfulla meddelanden. Kort därefter hittas en patient död, och driven av sin nyfikenhet ger sig Anna ut på en jakt som leder henne bakåt i tiden, då gränsen för sjukt och friskt styrdes av kön och social tillhörighet. Hoten mot Anna blir allt allvarligare och det är tydligt att någon inte vill att hon ska gräva djupare. Vem kan Anna egentligen lita på? Och kommer hon någonsin att få reda på sanningen om vad som försiggår på Säter?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Innan snön faller
 2. +
 3. Aldrig mer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aldrig mer av Sara Larsson (inbunden).

Köp båda 2 för 314 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Innan snön faller. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Oliviasdeckarhylla
  Oliviasdeckarhylla, 23 januari 2018

  Innan snön faller är en spännande, stark och välskriven debut. Kapitlen är korta och lättlästa med bra driv, dessutom är miljön både intressant och skrämmande. Boken håller en jämn spänning hela vägen och är nästintill omöjlig att lägga ifrån sig. Det här, om jag har fattat det rätt, är första delen i en planerad serie om Anna Varga och jag är riktigt ivrig på en uppföljare. Det känns verkligen som att Anna Varga går att spinna vidare på men även de andra karaktärerna, för det är relativt ytl... Läs hela recensionen

 2. Mystisk och spännande
  Villivonkansbooks (Örebro), 23 januari 2018

  Den nyutexaminerade psykologen Anna Varga har fått en tjänst vid kliniken i Säter, och lämnar med glädje Stockholmslivet bakom sig. Glädjen lägger sig dock snart. Anna får hotfulla meddelanden och en patient hittas död.
  Innan snön faller är författarens skönlitterära debut.
  Det är en medryckande debut. Med korta kapitel och hög hastighet är boken oerhört snabbläst. Den lite kusliga arbetsplatsen med allt mystiskt runtomkring gör det till spännande läsning rakt igenom. Fick dock känsl... Läs hela recensionen

 3. Välskriven
  Ulrica Jansson, 19 januari 2018

  Välskriven, fantastisk bok. Spännande historia med karaktärer och miljöer som utspelar sig i mina hemtrakter. Verkligen lyckats få till spänningen, fått med inslag från ett hospital som bär på sin historia

 4. Fångar en direkt
  Camilla Jeanette Mikkelsen, 19 januari 2018

  Boken fångar en direkt och jag hade svårt att lägga den ifrån mig. bra skriven med spänning genom hela boken. Väntar med spänning på en uppföljare.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Innan snön faller