Ondskans ansikte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ella Werner (del 3)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2018-03-16
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176298190

Ondskans ansikte Ljudbok

(35 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-03-16

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ida Neman får ett samtal från sin pappa som hon inte haft kontakt med på över tio år och bestämmer sig för att besöka honom. Framför allt för att få reda på vem som är hennes mamma. Hon som övergav familjen när Ida var ett spädbarn. När Ida kommer dit får hon en chock då hon hittar en död kropp i lägenheten. Men är det verkligen hennes pappa? Profilerare Ella Werner blir inkopplad på fallet, och upptäcker snart att det är en annan man som blivit mördad och att Idas pappa är försvunnen.

Allt ställs på sin spets när Idas dotter Fanny kidnappas av förskolans vikarie. Det visar sig att han är medlem i en nynazistisk organisation. I hans lägenhet hittar Ella en kalender med datumet 29 september inringat och polisen fruktar att ett attentat är planerat mot Bokmässan. Har kidnappningen av Fanny något med attentatet att göra? Vilken roll spelar Idas försvunna pappa? Idas sökande efter dottern ger henne skrämmande insikter om en mörk familjehemlighet. Det är inte bara Fannys liv som står på spel. En hotande katastrof närmar sig och polisen för en intensiv jakt mot klockan.

Ondskans ansikte är den tredje delen i Ahlstedts populära serie om profilerare Ella Werner vid Göteborgspolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ondskans ansikte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 9 maj 2024

    Som vanligt mycket spännande bok och bra uppläst av Katarina Ewerlöf.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt