Tystnaden (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Jane Hawk (del 1)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2018-05-17
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Sara Jonasson
Originaltitel
The Silent Corner
Dimensioner
124 x 137 x 5 mm
Vikt
38 g
SAB
Hce
ISBN
9789176298336
Tystnaden (mp3-skiva)

Tystnaden

(1 röst)
Mp3-skiva,  Svenska, 2018-05-17
225

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
De som kan leva utan att lämna några digitala spår men ändå röra sig fritt och använda internet sägs befinna sig i tystnaden.

"Jag måste verkligen dö nu", är de sista skälvande orden från en man som har allt men ändå tar sitt liv. I eftersvallet av hans handling står änkan, FBI-agenten Jane Hawk. Hon är fast besluten att göra det som all sorg och ilska inom henne kräver: att finna sanningen.

Ett oroväckande mönster träda fram. Hennes make verkar inte vara ensam. Många framgångsrika människor, till synes lyckliga och rofyllda, har den senaste tiden begått självmord. Någon verkar försöka skydda en hemlighet så viktig eller hemsk att ett människoliv inte är värt någonting i jämförelse.

Men Jane är lika skarpsinnig som hennes motståndare är grymma och hon drivs av ett raseri som de aldrig kan förstå, fött ur kärlek.

Spänningsmästaren Dean Koontz gör svensk comeback med en ny, vass thrillerserie som kretsar kring FBI-agenten Jane Hawk.

DEAN KOONTZ född 9 juli 1945 i Everett, Pennsylvania, sen länge bosatt i Kalifornien, är en amerikansk storsäljande författare. Han har haft fler än 20 titlar på New York Times bästsäljarlista och hans böcker, som översatts till närmare 40 språk, har sålt i mer än 500 miljoner exemplar runt om i världen. Hans spänningsromaner handlar ofta om den lilla människan som tvingas kämpa mot maktfullkomliga storföretag eller hemliga statliga organisationer.

"Förmodligen Koontz vassaste thriller hittills. Boken inleder en ny serie med en smart hjältinna som kan både tänka och skjuta bättre än de allra värsta skurkarna." Kirkus Reviews

"Fantastiskt skriven (som alltid) Man är helt fast redan från första sidan. Fem stjärnor!" Suspense Magazine

"Intensiv Paranoian och mystiken ökar obevekligt när intrigen vindlar sig framåt. Koontz har skapat en fantastisk huvudperson i Jane Hawk. Koontz rockar igen!" Associated Press
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tystnaden
  2. +
  3. Makten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Makten av Dean Koontz (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 450 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dean Koontz