Unghunden : Så tar du hand om din tonårshund (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2018-05-18
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Pettersson, Cecilia (form)
Dimensioner
247 x 203 x 15 mm
Vikt
522 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789176299289
Unghunden : Så tar du hand om din tonårshund (inbunden)

Unghunden : Så tar du hand om din tonårshund

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-05-18

Slutsåld

Hur tar du hand om din tonårshund?

Tiden springer förbi och plötsligt har din lilla valp vuxit upp och blivit tonåring. Som hundägare ställs du nu inför helt nya utmaningar. Verkar det som att unghunden har glömt all träning den fick som valp? Fått sämre hörsel, eller helt enkelt slutat lyssna på dig? Även inom familjen kan det uppstå nya utmaningar. Har matte eller husse vant sig vid att vara hundägare, och tycker inte att det är lika spännande längre? Barnen kanske har tröttnat på de dagliga promenaderna?

Unga hundar blir sällan lugna och förståndiga av sig själva. Denna bitvis trotsiga tid är en naturlig fas i hundens utveckling, men det krävs att du som hundägare hindrar de beteenden du inte vill att din hund ska utveckla.

I boken Unghunden finner du konkreta tips och råd för att göra unghundstiden till en rolig och givande period, och är en handbok för att du ska få en stabil vuxen hund. Här finner du allt från information om hundens könsmognad till roliga lekar som kan involvera alla i familjen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Unghunden : Så tar du hand om din tonårshund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hoppa över
    Christian H, 27 februari 2022

    Det här var faktiskt ingen höjdare alls. Trots att det enligt titel ska handla om unghundar är det bara som vilken ytterst grundläggande bok som helst. Du har säkert redan läst böcker som handlar om hundens språk, hur hundar lär sig, tips om vård etc - och lär inte behöva en bok till. Särskilt som den inte är särskilt välskriven och känns som den slängts ihop lite snabbt för att det eventuellt finns en marknad för en bok med den här titeln.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Charlotte Swanstein