Fruktans hus (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Fatima Wallinder (del 2)
Antal sidor
309
Utgivningsdatum
2019-07-16
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Andersson, Göran (form)
Dimensioner
180 x 109 x 22 mm
Vikt
164 g
SAB
Hc
ISBN
9789176299388

Fruktans hus

(39 röster)
Pocket,  Svenska, 2019-07-16
79
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
ÖVER 500 000 SÅLDA BÖCKER I SVERIGE!

Maja och Mikael tänker köpa ett hus vid sjön Mjörn utanför Göteborg. De förra ägarna till det gamla huset blev brutalt mördade och polisen lyckades aldrig lösa fallet. Huset har nu stått tomt i två år. Därför är priset lågt och Maja och Mikael bestämmer sig ändå för att slå till.

Första natten upptäcker Mikael att en tonårsflicka gömmer sig på vinden. Hon flyr och hittas kort därefter mördad. Den unga tjejen kommer från ett HVB-hem i närheten där hon behandlats för sitt drogmissbruk. Ytterligare en flicka från hemmet omkommer och en annan försvinner spårlöst.

Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen, tar sig an fallet och hittar en låda med potensmedel i det gamla husets källare. Spåren leder till en svensk man som bedriver illegal läkemedelsförsäljning i Marbella. Vem är han? Finns det ett samband mellan dubbelmordet och tjejerna på HVB-hemmet? Och vad är det för hemligt ordenssällskap en av de intagna pratar om?

Fruktans hus är en fristående uppföljare till Den sista vilan (2017).

MATS AHLSTEDT, född 1949, tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland. Därefter gick flyttlasset till Göteborg där hans far jobbade som fängelsepräst. Efter en fil. kand. i svenska med inriktning på litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet blev Mats Ahlstedt journalist. Idag ägnar han sig enbart åt sitt författarskap och har en trogen läsekrets. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fruktans hus
  2. +
  3. Upprättelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upprättelsen av Mats Ahlstedt (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Ahlstedt