Tango i Tabernaklet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (207.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helge Skoog
Utgivningsdatum
2018-08-21
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176299746

Tango i Tabernaklet Ljudbok

(11 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den före detta svärdslukarassistenten Kerttu har lämnat sitt tivoliliv bakom sig och flyttat till lugna Brösarp på Österlen. För att inte bli rastlös bestämmer hon sig för att rusta upp uthuset och ordna tangokurser. Uthuset får fina rosa fönster och ett piano och i renoveringen gör Kerttu ett dyrbart fynd.

Tangokursen blir genast en stor succé med en brokig skara återkommande gäster. Men även om Kerttu fått liv omkring sig är hon inte helt nöjd. Kanske skulle hon kunna bli kyrkovaktmästare? Hon vet att den nuvarande vaktmästaren börjar bli till åren och ser sin chans till ny stimulans.

Allt hade varit frid och fröjd om det inte vore för det där med kyrkorådets snokande ordförande Johanna och den försvunna kollekten. De tror väl inte att det är Kerttu som har tagit pengarna?

KARIN BRUNK HOLMQVIST, född 1944 i Simrishamn, har sedan den skönlitterära debuten med Potensgivarna 1997 skrivit tretton böcker. Hennes humoristiska och hoppingivande historier har sålt i över en miljon exemplar och legat stadigt bland Sveriges mest utlånade. Förutom författaryrket har Brunk Holmqvist även varit verksam som socionom, trollkarl, mannekäng, politiker och revyprimadonna.

Sagt om Karin Brunk Holmqvists författarskap:

"Ingen kan som Karin Brunk Holmqvist skildra det stora i det lilla!"

Allers

"Igenkänningsfaktorn och identifikationen är, ännu en gång, sådär 150 procent."

Ystad Allehanda om Majken minröjare

"Karin Brunk Holmqvist tillhör inte de författare som pryder magasinsomslag och är med i tv stup i kvarten. Men hon är en av Sveriges verkligt lästa författare."

Sydsvenskan

"Hon skriver om hjärte- och livsfrågor Om ensamhet och kärlek, som blixtrar till på ålderns höst. Som en stilla predikan, inte religiös utan mänsklig, över de styrkor och svagheter som vi människor rymmer."

Trelleborgs allehanda
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Brunk Holmqvist