Fågelfångarens son (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (135.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2018-10-05
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176299791
Fågelfångarens son (ljudbok)

Fågelfångarens son Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-10-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Högaktuella filmregissören Richard Hobert gör skönlitterär debut med romanen Fågelfångarens son om en bondefamilj på Färöarna under sent 1800-tal. En roman baserad på en verklig historia, om den lilla människans livsvillkor som med sina konsekvenser rör vid vår egen samtids komplicerade kärleks- och familjerelationer.

En del karlar och kvinnor passar inte ihop på alla sätt ... Jag har en bok som en berömd doktor i Paris har skrivit ...

Enligt färöisk lag förlorar fårfarmaren och fågelfångaren Esmar sitt markarrende om han inte inom ett år får en son, en arvinge. Han skulle då tillsammans med fru och barn behöva lämna hus och mark och det liv de byggt tillsammans.

Johanna och Esmar som hittills bara har fått döttrar vågar inte lita till slumpen än en gång. De måste göra allt för att öka sina möjligheter. De får hjälp av den svenska värdshusvärdinnan Livia som med sina egna känslor på spel tvingas sätta ihop ett hemligt arrangemang, en sexuell förbindelse utöver äktenskapets lagar. Ingen av dem anar vilka följder deras försök till räddning kommer att få.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fågelfångarens son. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig berättelse
    Anja , 7 maj 2019

    Härlig, spännande och mycket målande historia. Historien fångar en. Jag lyssnade på boken och Torsten Wadlund var fantastisk som uppläsare. Kan varmt rekommendera denna bok

Visa alla 1 recensioner