Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
471
Utgivningsdatum
2018-11-07
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
235 x 165 x 40 mm
Vikt
795 g
SAB
Dokb
ISBN
9789176299968

Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka

(9 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-11-07
219
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»Början på mitt eller ditt nya liv kan faktiskt finnas innanför de här pärmarna.» Tidningen Amelia

VAD LÄNGTAR DU VERKLIGEN EFTER? Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill? Har du försökt förändra ditt liv och fortfarande inte tagit dig hela vägen? Ditt hjärta har svaret. Ditt hjärta har alltid haft svaret.

Vägra följa John vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka. Det finns otaliga metoder för hur du ska kunna förändra ditt liv, men ingen av dem kan förändra det helt. Den här boken ger dig den enda metod du behöver för att göra just det. En metod som inte bara lärs ut, inte bara appliceras på ditt liv, utan den blir ditt liv. Ditt hjärtas intelligens kommer att ta dig hela vägen!

ANNELI PÅMARK och CARL ÖSTERBERG, tidigare framgångsrika chefer inom näringslivet, har bytt ut en ohållbar och ohälsosam jakt på bekräftelse och status mot ett liv präglat av inspiration, passion och livsglädje. Anneli och Carl arbetar idag som författare, kurs ledare och föredragshållare. De har introducerat Heart IQ-metoden i Sverige och integrerat denna i sin egen metodik, Human Awareness utvecklingsmodell (www.humanawareness.se). Tillsammans håller de kurser och utbildningar inom djup gående personlig utveckling, coaching och ledar skap. Genom deras arbete har tusentals människor hittat kraften i hjärtats intelligens så att de kan leva sitt liv som de innerst inne vill.

»Vägra följa John är en frisk fläkt som skiljer sig från mängden. Rekommenderas varmt!» Jesper Caron, föreläsare och humörtränare

»Författarnas glödande engagemang för människan och ökad medvetenhet är beundransvärd, storartad och livsviktig!» Terése Stigdotter, legitimerad psykoterapeut och familjeterapeut

»Wow vilken bok! Jag älskar den, den liksom har ALLT.» Mia Lindell, förskollärare

Vägra följa John är en omarbetad och uppdaterad utgåva av den framgångsrika boken som utkom 2014.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka
 2. +
 3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok
  Ezat Ann-Christin Abbassi, 7 november 2023

  Den här boken är väldigt intressant och lärorikt. Den kan läsas av alla som vill lära sig om hälsan och så vidare. Jag rekommenderar denna bok till alla som är intresserad av att lära sig om hälsan och vill ta hand om sin hälsa på rätt sätt.

 2. En bok alla borde läsa!
  PB, 8 mars 2022

  En magisk bok! Boken blev startskottet till fantastiska förändringar i mitt liv, sånt jag inte i min vildaste fantasi trodde var möjligt.

 3. Vägra följa John
  ninasboktips, 9 januari 2022

  Denna bok visar oss genvägen till hälsa, framgång och lycka. En bok om hur att utvecklas och växa som människa. En bok om läkarvetenskapen och de alternativa vägarna. Om hur att bli hjärtintelligent. Det är en gedigen bok som tog sin lilla tid att läsa ut och med en text som gjorde att jag behövde gå djupare in i mitt läsande. Man behöver inte hålla med om allt, men innehållet väcker en hel del tankar och det gjorde också sitt till att boken tog tid att läsa ut då jag flera gånger la ifrån mig boken och försvann i egna funderingar.

 4. Boken som förändrade mitt liv!!
  Anders Nilsson, 2 december 2020

  Vägra följa john var starten på min stora förändring och utveckling. Jag mår så mycket bättre nu och kan äntligen vara mig själv.

 5. Hitta din sanna potential! Boken har allt!
  Ninni , 2 december 2018

  Är du nyfiken på livet och drömmer om att utvecklas och växa som människa? Har du ett arbete som motsvarar din sanna potential? Är du genuint lycklig och följer ditt hjärta i allt vad du gör?

  Att anses vara lyckad i samhället är att göra karriär och tjäna mycket pengar. Man har råd med bil, båt, sommarstuga, resor etc. Men om man ändå inte är lycklig är det dags att börja lyssna på den subtila rösten inom sig. Vad vill jag egentligen med mitt liv? Vad ger mig verklig mening?
  <... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna