Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
471
Utgivningsdatum
2018-11-07
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
235 x 165 x 40 mm
Vikt
795 g
SAB
Dokb
ISBN
9789176299968
Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka (inbunden)

Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-11-07
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
»Början på mitt eller ditt nya liv kan faktiskt finnas innanför de här pärmarna.» Tidningen Amelia

VAD LÄNGTAR DU VERKLIGEN EFTER? Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill? Har du försökt förändra ditt liv och fortfarande inte tagit dig hela vägen? Ditt hjärta har svaret. Ditt hjärta har alltid haft svaret.

Vägra följa John vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka. Det finns otaliga metoder för hur du ska kunna förändra ditt liv, men ingen av dem kan förändra det helt. Den här boken ger dig den enda metod du behöver för att göra just det. En metod som inte bara lärs ut, inte bara appliceras på ditt liv, utan den blir ditt liv. Ditt hjärtas intelligens kommer att ta dig hela vägen!

ANNELI PÅMARK och CARL ÖSTERBERG, tidigare framgångsrika chefer inom näringslivet, har bytt ut en ohållbar och ohälsosam jakt på bekräftelse och status mot ett liv präglat av inspiration, passion och livsglädje. Anneli och Carl arbetar idag som författare, kurs ledare och föredragshållare. De har introducerat Heart IQ-metoden i Sverige och integrerat denna i sin egen metodik, Human Awareness utvecklingsmodell (www.humanawareness.se). Tillsammans håller de kurser och utbildningar inom djup gående personlig utveckling, coaching och ledar skap. Genom deras arbete har tusentals människor hittat kraften i hjärtats intelligens så att de kan leva sitt liv som de innerst inne vill.

»Vägra följa John är en frisk fläkt som skiljer sig från mängden. Rekommenderas varmt!» Jesper Caron, föreläsare och humörtränare

»Författarnas glödande engagemang för människan och ökad medvetenhet är beundransvärd, storartad och livsviktig!» Terése Stigdotter, legitimerad psykoterapeut och familjeterapeut

»Wow vilken bok! Jag älskar den, den liksom har ALLT.» Mia Lindell, förskollärare

Vägra följa John är en omarbetad och uppdaterad utgåva av den framgångsrika boken som utkom 2014.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka
 2. +
 3. Vägra följa John : från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägra följa John : från lagom vanligt normal ti... av Anneli Påmark, Carl Österberg (inbunden).

Köp båda 2 för 426 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hitta din sanna potential! Boken har allt!
  Ninni , 2 december 2018

  Är du nyfiken på livet och drömmer om att utvecklas och växa som människa? Har du ett arbete som motsvarar din sanna potential? Är du genuint lycklig och följer ditt hjärta i allt vad du gör?

  Att anses vara lyckad i samhället är att göra karriär och tjäna mycket pengar. Man har råd med bil, båt, sommarstuga, resor etc. Men om man ändå inte är lycklig är det dags att börja lyssna på den subtila rösten inom sig. Vad vill jag egentligen med mitt liv? Vad ger mig verklig mening?
  <... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Vägra följa John : från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal

  Anneli Påmark, Carl Österberg

  Vet du om att meningen med livet är att du ska må riktigt, riktigt bra och leva så som du verkligen vill? Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Genom att bli medveten, närvarande och hitta inspiration får du kraft att gå från ord t...

 • Vägra följa John

  Anneli Påmark, Carl Österberg

  Vad längtar du verkligen efter? Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill? Har du försökt förändra ditt liv och fortfarande inte tagit dig hela vägen? Ditt hjärta har svaret. Ditt hjärta har alltid haft svaret. Vägra ...