Kahlittu (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (421.9 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Sanna Majuri
Utgivningsdatum
2019-02-05
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176331941
Kahlittu (ljudbok)

Kahlittu (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2019-02-05

Styckköp

139
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Miehet ja vaimot. Äidit ja tyttäret. Menneisyys ja tulevaisuus.
Salaisuudet yhdistävät heitä. Salaisuudet voivat tuhota heidät.


Kun entinen poliisi löydetään murhattuna hylätyltä rakennustyömaalta, Will Trent ja Georgian etsivätoimisto tietävät, että tästä murhatutkimuksesta tulee erityisen vaarallinen. Rikospaikan veriset jäljet viittaavat siihen, että on olemassa toinenkin uhri - nainen, joka on kadonnut kuin tuhka tuuleen ja jonka henki on vaarassa ellei häntä pian löydetä. Todisteet paljastavat jutun yhteyden Willin menneisyyteen, millä on tuhoisat seuraukset Willin, hänen työtovereidensa, läheistensä - ja jopa hänen jahtaamiensa rikollisten elämään.
---
Herpaantumattoman jännittävä ja kiihkeävauhtinen Kahlittu ristiriitaisine, erehtyväisine henkilöhahmoineen on monipolvisen rikostutkimuksen ja nerokkaan psykologisen trillerin saumaton yhdistelmä. Se on herättävä, mieleenpainuva romaani rakkaudesta, menetyksestä ja vapahduksesta.
---
Karin Slaughter asuu Atlantassa USA:ssa. Hänen ensimmäinen romaaninsa, Sokaistu, oli suuri kansainvälinen menestys ja se on käännetty lähes 30 kielelle. Slaughterin kirjoja on myyty yli 35 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Slaughter