Älä käännä selkääsi (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (224.2 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Sanna Majuri
Utgivningsdatum
2019-04-15
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176331972
Älä käännä selkääsi (ljudbok)

Älä käännä selkääsi (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2019-04-15
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Outo, humalainen mies tunkeutuu naisen kotiin Södermalmissa Tukholmassa ja raiskaa hänet raa"asti. Poliisi saa miehen kiinni itseteossa. Koko tapaus näyttää aluksi yksinkertaiselta, mutta pian tutkimus kaatuu kuin korttitalo. Käy ilmi, että mies oli saanut kutsukirjeen naiselta, ja todistuksen perusteella mies vapautuu. Kun poliisit alkavat kaivella tapausta, he löytävät toisen samanlaisen tapauksen. Väkivaltainen raiskaus, mutta rikoksentekijää ei voida tuomita. Pelko leviää. Erla-ryhmä ja poliisi Liv Kaspi johtavat yhdessä tutkimuksia ja etsivät tekijöitä, jotka terrorisoivat naisia. Liv Kaspi kamppailee samaan aikaan oman yksityiselämänsä kanssa. Hän rakastaa miestä, jonka menneisyydestä löytyy yhteyksiä alamaailmaan. Voiko hän luottaa mieheen?

Pernilla Ericson on toimittaja ja asuu Tukholmassa. Pernilla sai idean Erla-ryhmän ensimmäisee osaan saatuaan kirjoittamastaan juttusarjasta paljon palautetta ja ihmisten henkilökohtaisia tarinoi kohtaamastaan väkivallasta. Hänen esikoisromaaninsa, kriitikoiden ylistämä Sinua seurataan ilmestyi vuonna 2017. Älä käännä selkääsi on kolmas Erla-ryhmästä kertova kirja.

PERNILLA ERICSON on työskennellyt toimittajana mm. Aftonbladetissa ja TV4:lla. Älä käännä selkääsi perustuu tositapahtumiin kuten hänen aiemmat teoksensakin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Älä käännä selkääsi