Arvtagerskan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (174.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Stockholm romance (del 1)
Inläsare
Malin Crépin
Utgivningsdatum
2017-05-15
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176334232
Arvtagerskan (ljudbok)

Arvtagerskan (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-05-15
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hon är ung, framgångsrik och arvtagerska till Firman. Sofi Enhörning har hela världen för sina fötter, ändå är det något som skaver ...

När en kris hotar bolaget tvingas Sofi ta in en företagskonsult: den skandalomsusade Peder Wikingsson. Som om bolagets problem inte vore nog överrumplas Sofi av de starka känslor Peder väcker hos henne. Samtidigt väntar hennes blivande make, godsherren Otto Bååth, ovetandes hemma på gården.

Skvallerpressen avslöjar den förbjudna romansen, Otto blir alltmer krävande och Firmans börskurser faller. Vem kan Sofi lita på i en värld där pengar styr? Och vem ska hon välja - pålitliga Otto eller karismatiska Peder?

Arvtagerskan är den första boken i Stockholm romance - en romantrilogi om stark passion, laddade intriger och målmedvetna kvinnor.

---
Lina Forss, född 1967, är uppvuxen i Djursholm i Stockholm, men är i själ och hjärta Londonbo efter tio år i staden. Nu bor hon på Värmdö för tonårsbarnens, hundens, havsvikarnas och skogarnas skull. Lina har gett ut tio böcker. Arvtagerskan är hennes första romance.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Arvtagerskan