Den perfekta vännen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (290.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2018-11-06
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176334669
Den perfekta vännen (ljudbok)

Den perfekta vännen (ljudbok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-11-06

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jag lät henne komma in - och riskerade allt

Mel och Abi var oskiljaktiga under college. De delade allt, tills Mel blev gravid och tvingades hoppa av studierna.

Sjutton år senare har deras liv tagit helt olika vändningar. Mel är lyckligt gift och bor med sin man och tre barn i en villaförort i England. Abi befinner sig däremot ständigt i strålkastarljuset som tv-programledare i Los Angeles.

När Mel plötsligt får ett mejl från sin gamla vän väcks gamla minnen till liv. Abi är i knipa och en fristad hos Mel och hennes familj är precis vad hon behöver för att komma på fötter igen. Förväntansfull bjuder hon hem Abi och de hittar snabbt tillbaka till varandra. Men snart blir Mel varse att det är något som inte riktigt stämmer. Vad är det Abi döljer, vad är den egentliga anledningen till att hon sökt sig till Mels hem?

Den perfekta vännen är en nervkittlande berättelse om gammal vänskap, avund och hämnd, av Adele Parks, bästsäljande författare, översatt till 26 språk.

***

ADELE PARKS är en av Storbritanniens bäst säljande feelgoodförfattare. Hennes romaner har sålt i över tre miljoner exemplar och översatts till 26 språk. Parks medverkar även regelbundet med texter i magasin och tidskrifter och sitter i juryn för The Brittish Book Awards. Efter år i Italien, Botswana och London bor hon numera i Surrey med sin man och tonårsdotter. Den perfekta vännen är hennes första spänningsroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den perfekta vännen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande med massa oväntade vändningar
    Villivonkansbooks, 14 april 2019

    Den perfekta vännen är en ljudbok jag valde helt baserat på uppläsaren. Visste inte så mycket om boken men jag har lyssnat på Gunilla Leining flera böcker i rad och tycker hon läser väldigt bra, vilket gjort det enklare att lyssna. Jag är annars en ganska ovan ljudbokslyssnare, mina tankar flyger alldeles för lätt iväg och jag tappar bort mig. Den perfekta vännen är en bok om de gamla vännerna Mel och Abi som träffades redan på college och delade allt. Tills Mel blir gravid och tvingas hoppa ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Adele Parks