Nazibruden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (323.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2018-08-14
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176334829
Nazibruden (ljudbok)

Nazibruden (ljudbok)

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-08-14

Styckköp

123
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hon hade ett hakkors intatuerat på foten och en SS-soldat på benet. Tillsammans med sin pojkvän sjöng hon duetter om utrotning. Hon var en del av den innersta cirkeln i den svenska nynazistiska rörelsen.

I tre år levde Anna-Lena Joners Larsson tillsammans med en av Sveriges mest kända nazister. Erik var sångare i ett av Europas största vit makt-band och Anna-Lena blev deras turnéledare. Sakta men säkert drogs hon allt längre in i en isolerad värld fylld av hat och ilska. Under spelningarna runt om i Europa och USA hyllades det nordiska blonda paret av såväl Ku Klux Klan som andra rasistiska organisationer. Tills allting en dag rämnade.

I Nazibruden berättar Anna-Lena för Jessika Devert om sitt liv. Om åren som nazist, om kärleken till Erik och om den svåra vägen ut ur rörelsen tillbaka till ett normalt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nazibruden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Tankeställare
  Björn. L, 4 augusti 2019

  Det är ett ämne som är aktuellt. Det är så lätt att skylla på invandrare när livet kör ihop sig. Dom får allt medan jag får ingen hjälp. Rekommenderas starkt. Men läs boken i tryckt form. Det som är irriterande med appen är att den hela tiden upprepar gamla stycken som jag redan lyssnar på.

 2. Inte tillräckligt
  Natta, 20 december 2018

  Jag förstår varför boken skrivs och tycker budskapet är bra. Dock är språket mediokert och uppläsaren låter som en robot. Man tröttnar snabbt.
  Sen vet jag inte om det appen eller nått fel på filen men hela tiden upprepar den gamla stycken som jag redan lyssnar på, appen hoppar alltså inte tillbaka utan helt plötsligt så är man tillbaka i prologen.

 3. Läsvärd
  Sol, 5 september 2018

  Litterärt sett inget mästerverk. Dock väl värd att läsa/lyssna på tack vare innehållet. Något som är än mer aktuellt tyvärr.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jessika Devert