Från och med du (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (400.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2018-11-23
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176335284

Från och med du Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-23

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sökes: Trevlig man för intelligenta konversationer och ögonblick som tagna ur kärleksromaner.
Finnes: Historisk expert med ett gigantiskt hårsvall och ett ibland oanständigt språk.


Trots att Anna Alessis dejter ofta visar sig vara knäppskallar kunde hon inte vara lyckligare. Hon är 30+, har ett jobb hon älskar, och livet är bättre än hon vågat hoppas på. Men så har det inte alltid varit, och hon skulle helst glömma de jobbiga skolåren som hackkyckling.

Så när James Fraser - killen som låg bakom Annas sista förödmjukelse i skolan - dyker upp i hennes liv igen vänds allt upp och ner. Men James verkar annorlunda nu. Han är artig. Mogen. Till och med rolig. Människor kan väl förändras? Så varför känner Anna att hon är en idiot som litar på honom?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Från och med du. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Okej men bra bok
    Jussi, 4 juli 2023

    Boken var trög att lyssna igenom men jag gillade vissa delar. Författaren tog upp viktiga ämnen som mobbning och viktnedgång. Annas vänner var alltid där för henne. Man fick ett perspektiv på hur det kan vara för någon som har gått ner i vikt och hur personen förhåller sig till sitt nya utseende. Rekommenderar boken till er som känner igen sig i det! Uppläsaren är fantastisk och läser med inlevelse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mhairi McFarlane