Pappas pojke (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 4)
Antal sidor
36072
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-09-27
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
165 x 138 x 30 mm
Vikt
264 g
SAB
Hc
ISBN
9789176337387
Pappas pojke (cd-bok)

Pappas pojke

CD-bok Svenska, 2019-09-27
346
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 8 format & utgåvor
En varm sommarkväll ringer en sexårig pojke till sin pappa. Skräckslagen berättar han att någon har tagit sig in i familjens hus i Norrköping. Det är det sista som hörs från pojken innan han försvinner spårlöst.

Åklagare Jana Berzelius leder förundersökningen av det komplicerade fallet. Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander försöker hon ta reda på vad som ligger bakom försvinnandet. Och ju närmare sanningen de kommer, desto mer personlig blir utredningen för Jana.Hon inser att det är bråttom, mycket bråttom, att hitta pojken.Samtidigt begär den skoningslöse Danilo Peña att Jana ska besöka honom i häktet. När hon till slut går med på att träffa honom kastas hon in i en fruktansvärd kamp på liv och död, där allt sätts på spel och ingen går säker.

Pappas pojke är den fjärde delen i Emelie Schepps serie om åklagare Jana Berzelius. Serien har på kort tid blivit en internationell succé och är idag såld till 30-talet länder. Emelie Schepp utsågs till Årets Deckarförfattare 2016.

CD ljudbok: 9 skiva

Speltid: 10 t. 02 min.

Uppläsare: Gunilla Leining
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emelie Schepp