Broder Jakob (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 5)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-08-08
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
135 x 15 x 190 mm
Vikt
79 g
SAB
Hc
ISBN
9789176337448
Broder Jakob (mp3-skiva)

Broder Jakob

Mp3-skiva Svenska, 2019-08-08

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En regnig vårdag hittas en kvinna brutalt mördad i Norrköping. Det är det andra offret på kort tid. Omständigheterna är likadana, benen är hopsydda och kropparna hittas i Strömmen som flyter genom staden. Vem vill få dem att se ut som sjöjungfrur och varför?

När en ny kvinna anmäls saknad är det uppenbart för polisen att de har att göra med samma gärningsperson.

Åklagare Jana Berzelius, som leder förundersökningen, börjar snart hitta kopplingar till fallet Simon Norell, en ung man som mördat sin familj och sedan dess suttit inspärrad på rättspsyk i Vadstena. Men Simon vägrar att prata. Någon måste vinna hans förtroende innan tiden rinner ut, och den ende som kan göra det är mannen som rör sig som en hotfull skugga i Janas liv Danilo Peña.

Broder Jakob är femte delen i serien om åklagare Jana Berzelius. En kriminalroman om identitet, syskonskap och försoning.

 

Emelie Schepp utsågs till Årets Deckarförfattare 2016, 2017 och 2018. Böckerna har tillsammans sålt över 1,5 miljoner exemplar, nominerats till Stora ljudbokspriset samt blivit läsarfavoriter och bästsäljare i flera länder. Emelie Schepp bor i Motala med sin familj.

 

Mp3 ljudbok: 1 skiva

Speltid: 10 t. 12 min.

Uppläsare: Gunilla Leining
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emelie Schepp