När du vänder dig om (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Erlagruppen (del 3)
Antal sidor
32544
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2019-08-08
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 15 mm
Vikt
78 g
SAB
Hc
ISBN
9789176337479
När du vänder dig om (mp3-skiva)

När du vänder dig om

Mp3-skiva Svenska, 2019-08-08
279
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Pernilla Ericson är tillbaka med sin mest pulshöjande thriller hittills. När du vänder dig om är den tredje fristående boken i den kritikerrosade serien om polisen Liv Kaspi och Erlagruppen. Den här gången utreder de en rad brott som helt saknar motstycke i svensk kriminalhistoria: grova våldtäkter med förövare som inte kan dömas. Boken bygger på verkliga händelser.

En vilt främmande, berusad man tar sig in i en kvinnas hem på Södermalm i Stockholm och våldtar henne brutalt. Polisen kan gripa mannen på plats. Det hela verkar först vara ett enkelt fall, men utredningen faller ihop som ett korthus. Det fanns en skriftlig inbjudan, och mannen går fri. När polisen börjar gräva hittar de ännu en snarlik anmälan. Det här blir upptakten till en utredning som helt saknar motstycke: grova våldtäkter med förövare som inte kan dömas. Skräcken sprider sig. Specialteamet Erlagruppen med polisen Liv Kaspi i spetsen återförenas och uppdraget sätter gruppens medlemmar på prov i en jakt på förövare som förföljer och terroriserar kvinnor. Liv Kaspi kämpar samtidigt med sitt privatliv. Hon älskar en man med bakgrund i den undre världen men kan hon lita på honom?

Pernilla Ericson är journalist och bosatt i Stockholm. Hon har bland annat arbetat med produktioner för TV4, och är nu ledarskribent på Aftonbladet. Pernilla fick idén till Erlagruppens första fall när hon efter en serie artiklar fick ta emot mängder av personliga berättelser om övergrepp. 2016 debuterade hon med den kritikerrosade Spåren vi lämnar efter oss följt av Jag ska hitta dig (2017).

 

Mp3 ljudbok: 1 skiva

Speltid: 9 t. 04 min.

Uppläsare: Lo Kauppi
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När du vänder dig om
  2. +
  3. 300 grader

De som köpt den här boken har ofta också köpt 300 grader av Pernilla Ericson (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Ericson