Ubuntu: leva bättre tillsammans (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (143.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Katrin Andreasson
Utgivningsdatum
2020-01-02
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176338025
Ubuntu: leva bättre tillsammans (ljudbok)

Ubuntu: leva bättre tillsammans Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-01-02

Styckköp

128

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ubuntu är en filosofi som härstammar från södra Afrika och som fokuserar på människokärlek och gemenskap. Kort sagt betyder det "Jag finns för att du finns". När vi ser oss själva som en del av ett större sammanhang kan vi lära oss att möta våra medmänniskor med förståelse och respekt. Det är genom dem vi får tröst, känner tillit och tillhörighet. Ubuntu uppmanar oss att lyfta blicken och söka svaren utanför oss själva. I en värld där vi vill hitta sätt att bygga broar istället för murar är detta viktigare än någonsin.

Ubuntu beskriver 14 sätt att leva bättre tillsammans. Det är en bok som hjälper dig att förstå världen och vår plats i den, genom att träna dig i styrkan att lyssna, vara vänligare och mer tolerant. Ubuntu visar oss hur mycket bättre vi mår när vi respekterar varandra. Den innehåller även många praktiska övningar och tips, och är en inspirerande guide till ett rikare liv tillsammans.

Bokens förord är skrivet av ärkebiskop Desmund Tutu.

MUNGI NGOMANE arbetar med konfliktlösning och mänskliga rättigheter och är barnbarn till Desmund Tutu. Hon introducerar här den afrikanska Ubuntu-filosofin steg för steg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mungi Ngomane