Kom i min famn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (252.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Simone Boman (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2020-01-09
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339350
Kom i min famn (ljudbok)

Kom i min famn Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-01-09

Styckköp

140

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Psykologiskt drama med familjerelationer i centrum

Hur skulle du reagera om du en dag kontaktades av en främling som avslöjar något som får hela din värld att vändas upp och ner? Det är vad som händer Thomas, en gift man med en fyraårig dotter, en man som prioriterar familjen och sätter en ära i att vara en god människa. Samtalsterapeuten Simone Boman får ett uppdrag på företaget där Thomas arbetar och vinner snart hans förtroende. Allteftersom de kommer varandra närmare får hon svårt att hålla den professionella distansen, samtidigt som hon brottas med sina egna demoner. Snart finner hon sig indragen i något mycket större och mörkare än hon någonsin kunnat förutse.

"Med sin nya bok är svenskan den mest omtalade i Europa. De försvunna är en psykologisk spänningsroman som fått enormt fina recensioner."

- AFTONBLADET OM DE FÖRSVUNNA

***

Caroline Eriksson har en magisterexamen i socialpsykologi och jobbade i drygt tio år innan hon bestämde sig för att följa sin barndomsdröm och bli författare. Hennes första roman Djävulen hjälpte mig nominerades till Stora Ljudbokspriset 2014 och De försvunna, som utkom 2015, blev en omedelbar internationell succé och såldes till 27 länder. Caroline är född 1976 och bor i Stockholmsområdet med sin man och två barn. Kom i min famn är hennes femte roman och den första delen i en ny serie om samtalsterapeuten Simone Boman i genren Family Noir.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Caroline Eriksson