I mörker gömd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (448.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Will Trent (del 3)
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2020-02-04
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339367

I mörker gömd Ljudbok

(36 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-04

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
För första gången sammanför Karin Slaughter sina karaktärer Will Trent och Sara Linton, i ett fall som rymmer en ondska ingen av dem mött tidigare. I MÖRKER GÖMD är en thriller som tar andan ur läsaren!

En påkörd kvinna förs till akuten i Atlanta där läkaren Sara Linton jobbar. Det tar inte lång stund innan det fasansfulla går upp för Sara - skadorna från bilolyckan är inte det värsta, kvinnan har blivit torterad och är i så dåligt skick att hon inte kan berätta vad hon varit med om.

Will Trent vid Georgia Bureau of Investigation tycker att Atlantapolisens utredning går långsamt, och utan att vänta på klartecken från sin chef börjar han söka efter gärningsmannen. Snart finner han den makabra platsen där kvinnan hållits fången. Och inte bara hon, det finns spår av fler offer ...

Vid sin sida har Will kollegan Faith Mitchell, som kämpar med att balansera jobbet och privatlivet efter ett omskakande besked. Med Saras hjälp gör Will och Faith allt för att lösa fallet. Och det är bråttom, för inom kort försvinner ännu en kvinna, och allt tyder på att hon har förts bort av samma gärningsman.

***

KARIN SLAUGHTER är en av världens mest omtyckta och bäst säljande thrillerförfattare. Hennes böcker har kommit ut i 120 länder världen över och har sålts i över 35 miljoner exemplar. Hon har två gånger nominerats till Svenska deckarakademins pris för Bästa översatta kriminalroman och nominerats till en Edgar Award. Flera av hennes böcker håller just nu på att filmatiseras. Karin Slaughter bor i Atlanta i USA.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I mörker gömd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den dyslektiske detektiven
    -, 6 november 2023

    Så trasiga själar! Hur skapas ett människoodjur? Knappast av kärlek, eller?

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Slaughter