Framtidskameran (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-10-26
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789176340301
Framtidskameran (e-bok)

Framtidskameran E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-10-26

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Farfar har dött och 12-åriga Emma faller ner i ett svart hål av sorg. Inte blir det bättre av att pappa är arg och vill göra sig av med farfars gamla fotobutik så snabbt det bara går.

Farfar har lämnat en magisk gåva åt Emma. Hon ärver en ombyggd kamera som leder henne ut på spännande äventyr. När hon tar ett fotografi visar motivet nämligen vad som kommer att ske några minuter senare.

Med framtidskameran i sin hand inser Emma att hon kan påverka världen omkring henne. Hon kan förhindra olyckor och brott men även hjälpa vänner i nöd.

Men kameran gör också att Emma måste fundera på vad som är rätt och fel och snart tvingas hon möta sina allra djupaste rädslor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kaj Hagstedt

  • Ett Ett Två

    Kaj Hagstedt

    Vem är det som eldar på nätterna? Skolor och förskolor har brunnit ner till grunden och Joel är rädd att hans skola eller hem står på tur. När polisen inte lyckas ta fast den skyldige bestämmer sig Joel för att smyga ut om nätterna för att spana. ...

  • Inte min tystnad

    Kaj Hagstedt

    Tilda lever i en tystnad som hon inte har valt. Den finns där hela tiden och har tvingat henne att lämna mamma och pappa för att börja ett nytt liv på skolan i Lund. Samuel lever i en annan tystnad. Den kommer när han tvingas prata inför andra och...