Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Uppdrag djurräddning (del 3)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2021-03-17
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
222 x 162 x 9 mm
Vikt
210 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176340967

Lämnade

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-03-17
141
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Syskonen Lisa och Axel hittar övergivna kattungar som har lämnats på olika platser i Ekeby. Medan de försöker rädda kattungarna ger de sig ut på jakt efter den skyldige. När flera skadade och sjuka katter hittas hamnar syskonen i en farlig situation.

Lyckas Lisa och Axel rädda katterna? Kan de lösa mysteriet innan fler katter råkar illa ut? Och vem är det egentligen som har lämnat kattungarna?

Passar även åldersgruppen 9-12 år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lämnade
 2. +
 3. Resan till Interversum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resan till Interversum av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 190 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lämnade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. informativ och spännande
  Marias bokhylla, 1 juli 2021

  I del tre av serien Uppdrag djurräddning, med målgruppen 6-9-åringar, hittar Axel och Lisa en övergiven kattunge som de lämnar till veterinären. Men när de hittar flera kattungar på andra platser runt om i Ekeby börjar de nysta ordentligt i vem det är som är så hjärtlös att de lämnar oskyldiga djur till en plågsam död.

  Jag tycker om den här boken (och serien) av flera anledningar. Dels vågar den ta upp elakheter som människor faktiskt utsätter djur för, och gör det på ett spännande s... Läs hela recensionen

 2. Spänning för barn - så bra och mysig
  @bettan_bokprataren (Örebro), 14 april 2021

  Det här är del tre i en riktigt trevlig serie för barn. Böckerna om Uppdrag djurräddning är en såväl spännande som pedagogiska och de tar upp olika teman.
  Maris sätt att använda sig av fantasi i kombination med fakta om djur gör att barn får en dos kunskap tillsammans men en fin berättelse om djur. Språket är enkelt med spännande och anpassat till ålderskategorin 6 - 9 år (Mari själv säger runt 8 år) men för att läsa själv tror jag det krävs lite läsvana så jag tycker nog att boken även p... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mari Bister