Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
83
Utgivningsdatum
2021-03-03
Förlag
Idus Förlag
Illustratör/Fotograf
Marie Herzog
Dimensioner
227 x 176 x 12 mm
Vikt
332 g
SAB
uDokc
ISBN
9789176341162
Jag minns dig : en bok till dig som förlorat en viktig person (inbunden)

Jag minns dig : en bok till dig som förlorat en viktig person

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-03-03
214
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det här är en bok till dig som har förlorat en betydelsefull person. Om det svåraste som kunde hända faktiskt har hänt och ditt liv har förändrats. Det är en minnesbok där du kan samla minnen och svara på frågor om din saknade person. Här får du också lära dig mer om sorg och hur livet kan kännas och bli efter att en person har dött.

Boken är skriven av en psykolog och en kurator och är gjord för att passa barn och unga i olika åldrar. Du kan läsa och skriva i den ensam eller tillsammans med någon du tycker om. Boken är gjord för att göra det lite lättare att prata om de svåra och viktiga ämnena.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag minns dig : en bok till dig som förlorat en viktig person
 2. +
 3. Visst får du gråta : en bok för barn som sörjer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Visst får du gråta : en bok för barn som sörjer av Michaelene Mundy (häftad).

Köp båda 2 för 279 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jag minns dig : en bok till dig som förlorat en viktig person. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt fin och viktig
  @barnbokstips, 24 april 2021

  Alltså den här boken är så otroligt fin och viktig! En bok jag önskar att jag hade skapat själv. "Jag minns dig En bok till dig som förlorat en viktig person" är skriven av en psykolog och en kurator som träffar barn och unga i sorg och med vackra, tröstande illustrationer av Marie Herzog. Det är en fylla i bok, som en del i att bearbeta sorg. Korta texter om sorg varvas med frågor att besvara. Tanken är att fylla i från pärm till pärm och att en vuxen gärna ska vara med när den fylls i eller... Läs hela recensionen

 2. Ett fint stöd!
  Lisa, 19 april 2021

  Väldigt tänkvärd och fin bok som kan vara ett bra stöd i en svår stund och bra att skriva ner minnen i. Så fina illustrationer.

Visa alla 2 recensioner