Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
54
Utgivningsdatum
2021-10-22
Förlag
Idus Förlag
Illustratör/Fotograf
Emmelie Salomonsson
Dimensioner
225 x 175 x 8 mm
Vikt
250 g
SAB
uB
ISBN
9789176342732
Varför? (inbunden)

Varför?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-10-22
89 139 Du sparar 50 kr!
 • Bokreatitel 2023! Boken levereras tidigast den 21/2.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Att undra något är det bästa sättet att lära sig. Om svaret du får stämmer alltså. Det här är en bok som innehåller en drös ärliga frågor från barn i låg- och mellan-stadiet. Barn har verkligen en helt magisk fantasi och ställer de mest underbara frågor!

Varför måste jag sova?
Varför är solen varm?
Varför är bajs brunt?
Varför blir man kär?

Svaren på dessa frågor och många andra får du i denna roliga och lärorika bok. En bok som passar både frågvisa barn och grubblande vuxna. Svaren är författaren Jan-Eriks och illustratören Emmelies, men ett helt gäng experter har gjort tummen upp. Så läs, lär och skratta!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Varför?
 2. +
 3. Amy & mamma på loppisjakt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Amy & mamma på loppisjakt av Wiveca Bragning, Emmelie Salomonsson (inbunden).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Varför?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Varföööööör? - Alla mina barn, jämt
  Marias bokhylla, 8 mars 2022

  Att läsa en bok med en mängd varför-frågor medan ens barn är inne i den värsta varför-fasen i deras ännu ganska korta liv, är både positivt och negativt. Dels kan det ju göra att man får svar att ge på några av de är frågorna, dels gör det att man inte ens får återhämtning från "varför" under läsningen.

  Men jag gillar upplägget. På varje uppslag finns en fråga, några svar från barn i olika åldrar och sedan en "expert" som svarar. Och det är både underfundiga, korrekta och roliga svar... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan-Erik Ullström