Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2021-11-29
Förlag
Idus Förlag
Illustratör/Fotograf
Li Söderberg
Dimensioner
226 x 176 x 8 mm
Vikt
230 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176343197

Allas längtan

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-11-29
141
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Längtan kan kännas som ett pirrigt sug i magen. Efter att något ska börja, eller sluta. Att någon ska komma, eller gå. Efter att få något, eller bli av med något.

I den här boken vänder och vrider författaren Karin Jacov och illustratören Li Söderberg på begreppet längtan. Vi får veta hur allt från blomknoppars och skators till astronauters och taxichaufförers längtan kan se ut.

Vad längtar du efter?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allas längtan
 2. +
 3. Bobo och olikheterna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bobo och olikheterna av Anna Damberg, Karin Eriksson (kartonnage).

Köp båda 2 för 279 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allas längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Allas längtan
  barnensbok@instagram, 12 maj 2022

  I Allas längtan får vi ta del av hur författaren Karin Jacov och illustratören Li Söderberg vänder och vrider på begreppet längtan. Vi får veta hur allt från blomknoppar och skators till astronauters och taxichaufförers längtan kan se ut. Vad längtar du efter?

  Längtan kan kännas som ett pirr och ett sug. Efter att något ska börja, eller sluta. Att någon ska komma, eller gå. Efter att få något, eller bli av med något. Så börjar bilderboken Allas längtan, en helt fantastisk berättelse ... Läs hela recensionen

 2. Fin bok om allas längtan
  @karinaskerinforfattare, 8 januari 2022

  Jag har läst Allas längtan av Karin Jacov med illustrationer av Li Söderberg, boken är utgiven av Idus förlag 2021. Astronauten längtar ut i svarta rymden. Åke längtar efter sin mamma. Bengt längtar efter en säng. Knopparna längtar efter sol och värme¿ Allas längtan är en jättefin bok om allas längtan, att vi alla längtar och att längtan kan se olika ut. Språket flyter fint och känns nästan som poesi. Jag uppskattar att vi får möta så många olika "längtan" som t.ex. barnet, mamman, uteliggare... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna