Jättebjörnen Leonard (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (9.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jättebjörnen Leonard (del 1)
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Bobo Engström
Utgivningsdatum
2022-05-09
Förlag
Idus förlag
Illustratör/Fotograf
Sebastian Matar
ISBN
9789176345320

Jättebjörnen Leonard Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-09

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Michael Wiander, en av landets mest lästa författare för läsåldern 9-12, ger nu ut en ny bokserie för läsåldern 4-9 år, tillsammans med illustratören Sebastian Matar, om superhjältenallen Leonards olika nattliga hjälteuppdrag i Stockholm.

Tillsammans med Jonte hjälper Leonard bortsprungna katter, stoppar bråk och kriminalitet samt ger alla behövande en bamsekram. Jättebjörnen Leonard är den första fristående delen i serien med samma namn.

Jonte kan inte somna på kvällarna. Frågan är om han sover över huvud taget? På morgonen berättar han nämligen de konstigaste saker - att han flugit runt över Stockholms gator med sin nallebjörn Leonard och bekämpat stadens brottslingar! Men ingen tror på Jonte när han berättar om sin nallebjörn, inte ens mamma eller pappa. På dagarna är Jonte så trött att han somnar i gungan och förskolelärarna blir oroliga - tänk om han är sjuk? Blir Leonard verkligen levande på nätterna och förvandlas till en jättelik superhjälte-nalle? Eller är det bara fantasier? Ja, det är det ingen som vet, förutom Jonte ...

"Väldigt bra bok!" Finn, 6 år
"Filmisk berättelse!" Katharina, förskollärare & läsombud
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jättebjörnen Leonard. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Björnen Leonard
    -, 24 maj 2022

    Den var en fantastisk nog i lagom längd som jag kan tänka mig lyssna på innan skolan, skriver Natalie Carlsson 9 år gammal.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michael Wiander