Jättebjörnen Leonard (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (17.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2022-05-16
Förlag
Idus förlag
Illustratör/Fotograf
Sebastian Matar
ISBN
9789176345665

Jättebjörnen Leonard E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2022-05-16
79
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Michael Wiander, en av landets mest lästa författare för läsåldern 9-12, ger nu ut en ny bokserie för läsåldern 4-9 år, tillsammans med illustratören Sebastian Matar, om superhjältenallen Leonards olika nattliga hjälteuppdrag i Stockholm.

Tillsammans med Jonte hjälper Leonard bortsprungna katter, stoppar bråk och kriminalitet samt ger alla behövande en bamsekram. Jättebjörnen Leonard är den första fristående delen i serien med samma namn.

Jonte kan inte somna på kvällarna. Frågan är om han sover över huvud taget? På morgonen berättar han nämligen de konstigaste saker - att han flugit runt över Stockholms gator med sin nallebjörn Leonard och bekämpat stadens brottslingar! Men ingen tror på Jonte när han berättar om sin nallebjörn, inte ens mamma eller pappa. På dagarna är Jonte så trött att han somnar i gungan och förskolelärarna blir oroliga - tänk om han är sjuk? Blir Leonard verkligen levande på nätterna och förvandlas till en jättelik superhjälte-nalle? Eller är det bara fantasier? Ja, det är det ingen som vet, förutom Jonte ...

"Väldigt bra bok!" Finn, 6 år
"Filmisk berättelse!" Katharina, förskollärare & läsombud
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Wiander