Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2022-09-19
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
215 x 145 x 13 mm
Vikt
308 g
SAB
Lz
ISBN
9789176346563
Ögonblick som förändrar allt (inbunden)

Ögonblick som förändrar allt

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-09-19
189
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ögonblick som förändrar allt Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Vad har vinnaren av Sveriges Mästerkock gemensamt med två systrar som fann varandra via DNA, en man som tagit sig ur ett drogmissbruk, ett äktenskap efter otrohet, en kvinna som mist sitt barn, en man med alkoholistens röst på sin axel, en kvinna som förälskat sig i en kvinna, en mamma med hjärntumör och en affärsman som fick en stroke?

Mer än man kan tro.

Det är konstigt det där, hur ett livsöde kan drabba en trots att man själv kanske går igenom något helt annat. Kanske kan din berättelse hjälpa någon annan att läka, även om ni inte delar upplevelsen i sig?

När jag skrev min första bok, som handlar om vår familjs livsomvälvande ögonblick när vi hamnade i tsunamin i Thailand 2004, hörde många andra människor av sig till mig och delade med sig av sina livsöden. Alla hade inte upplevt katastrofen, men samtliga bar på sin egen tsunami. Sitt eget ögonblick som förändrat livet.

Nu vill de dela med sig av sina starka och viktiga ögonblick i den här boken. Här är ögonblicken som förändrade allt.

 

"Mycket bra!" tycker BTJ.

"[...] Berättelserna är av olika karaktär och författaren har fångat det väsentliga i varje. Språket är vackert och välformulerat och var och en kan finna något att känna igen sig i". Lektör Agneta Wirberg, BTJ-häfte 19:2022.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ögonblick som förändrar allt
 2. +
 3. När stjärnor tänds i natten

De som köpt den här boken har ofta också köpt När stjärnor tänds i natten av Camilla Uddgren (häftad).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ögonblick som förändrar allt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vädigt berörande
  @i_min_bokhylla (instagram), 12 december 2022

  Marie Lindström som skrev den drabbande boken Nummer 204 får resa hem som handla om hennes familjs livsomvälvande ögonblick när de hamna i tsunamin i Thailand 2004, har nu skrivit ännu en djupt berörande bok.

  Ögonblick som förändrar allt handlar om när livet förändras på ett ögonblick. Vi möter två systrar som funnit varandra, en man som tagit sig ur missbruk, ett äktenskap efter otrohet, en kvinna som mist sitt barn, en man med alkoholistens röst på axeln, en mamma som drabbats av e... Läs hela recensionen

 2. Berörde mig
  veronicas_bok_bak_liv, 26 oktober 2022

  Marie har tidigare skrivit en bok - "Nummer 204 får resa hem" den handlar om hennes familjs livsomvälvande ögonblick när de hamnade i tsunamin i Thailand 2004. Efter den boken hörde många av sig till Marie och berättade om sina livsöden som förändrat deras liv och hur det påverkat dem. I denna bok har Marie skrivit ner några av andra människors starka ögonblick som har förändrat dom.

  Jag vet inte riktigt hur jag ska börja men vilken bok. Så starka livshistorier som berörde mig, dju... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marie Lindström

 • Nummer 204 får resa hem

  Marie Lindström

  Bland spillrorna efter tsunamin i det som nyss var ett paradis, trotsar hon sin sönderslagna kropp i kampen för sina barn och sin man. Hon tvingas finna oanade styrkor inom sig själv och fastän rädslan för en nästa våg ständigt är närvarande, låte...

 • Nummer 204 får resa hem

  Marie Lindström

  Bland spillrorna efter tsunamin i det som nyss var ett paradis, trotsar hon sin sönderslagna kropp i kampen för sina barn och sin man. Hon tvingas finna oanade styrkor inom sig själv och fastän rädslan för en nästa våg ständigt är närvarande, låte...