Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
73
Utgivningsdatum
2022-11-22
Förlag
Idus Förlag
Illustratör/Fotograf
Timo Rinnevuo
Dimensioner
213 x 148 x 13 mm
Vikt
255 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176346686

AAA Spåraren

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-11-22
150
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En spännande kapitelbok om katter, magkänsla, vikten av att stå upp för en vän och drömmar.

Mamma och pappa hade redan bestämt innan jag föddes att jag skulle heta Alex oavsett om jag var en pojke eller en flicka. Så jag heter Alex Augusta (från min mormor) Ansel. AAA, som ett batteri. Fast jag kallas för Sassa. Det har jag själv kommit på. Sassa är ett bra namn för katter. De gillar s-ljud. Och det passar ju bra eftersom jag är en niondel katt.

För 97 dagar sedan dog min katt, Nos. Då fick jag den här boken, för att skriva av mig - här skriver jag om mitt liv som spårare. En spårare hjälper katter att hamna rätt när de gått vilse eller hamnat i trubbel. Det är spännande, men också lite läskigt. För att du ska förstå på riktigt, så måste vi börja från början ...

"För alla som älskar katter. Och spänning. Och övernaturligt. Kort och gott, en bok för dig som vill ha en riktigt mysig och magisk läsestund."
- Författaren Johannes Pinter.

Bra, tycker BTJ som ger boken ett bra betyg.

"[...] Det är en spännande berättelse där drömmar och intuition, eller in-tut-i-ton som Sassa själv säger, spelar en viktig roll. Språket är medryckande och texten innehåller en hel del humor, samtidigt som denbehandlar ämnen såsom sorg och mobbning. Tino Rinnevuos svartvita illustrationer förhöjer läsupplevelsen.[...] en fin och varm berättelse som passar bra försåväl högläsning som för det större barnet att läsa själv."

Lektör Maria Danielsson Holberg, BTJ-häfte nr 3, 2023
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. AAA Spåraren
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 279 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av AAA Spåraren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En pärla till barnbok!
    Joel Engde, 20 december 2022

    Bästa barn och ungdomsboken jag har läst för mina barn på flera år! En underbar historia, härligt språk och berättande som jag tror alla barn gillar. Vi ser fram emot uppföljaren!

Visa alla 1 recensioner