En hemlig värld (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (24.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Dexter Olsson Adventures (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2022-09-21
Förlag
Idus förlag
Illustratör/Fotograf
Sabrina Christoph
ISBN
9789176346990

En hemlig värld E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2022-09-21
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nu kommer en av Sveriges mest lästa spänningsromaner (50.000 läsare) för barn & ungdom i fräsch och uppdaterad nyutgåva.
En hemlig värld (fd Morfars hemlighet) är den första boken i Michael Wianders Jules Verne-inspirerade och tokroliga jorden-runt-äventyr. 12 delar är planerade.

Allt är frid och fröjd i Stockholm när Dexter parkerar sin cykel utanför morfars hus. Han ser fram emot att få äta bullar och lyssna på morfars spännande äventyrsberättelser, men denna dag ska för alltid förändra hans liv. När morfar berättar att han är en hemlig agent blir Dexter en del av Motståndsrörelsens kamp mot Evan Kostroff, en ondskefull man som vill förinta mänskligheten och skapa en ny rymdvärld. Det blir ett rafflande äventyr med dubbelliv, uppfinningar och flygande farkoster. Så börjar Dexter Olssons långa jorden-runt-resa och kamp för rättvisan tillsammans med talande djur och karaktärsstarka vänner. Under Dexters spännande och fartfyllda resa bjuds läsaren på många goda skratt och lär sig intressant fakta om jorden, rymden och de stora världshaven.

Sagt om Dexter:
"Helt magisk och jättespännande!" KP-webben
"Jag lärde mig mycket mer än i skolan." Ida, 9 år
"Överlägset den bästa boken jag någonsin läst!" Max 10 år
"Dexter är den bästa bokkaraktär en svensk skapat!" Vidar 14 år

MICHAEL WIANDER (1974) är en av landets mest lästa barnboksförfattare samt en frekvent anlitad och uppskattad föreläsare.

I en tid då barn läser allt mindre slukar läsmotståndare mellan 8-15 år de tegelstenstjocka böckerna om Dexter med hull och hår. 2.000 läsarrecensioner och ett snittbetyg på 4,1/5 talar för sig självt. Kanske fångas de unga läsarna av böckernas snabba action, humor och filosofi samt att böckerna varken innehåller skräck eller våld. Såväl föräldrar, lärare och barn hör av sig nästan dagligen och vittnar om hur Dexter-böckerna påverkar läsningen och lärandet positivt. Barn som aldrig förut läste är nu läsambassadörer och vissa har till och med startat bokklubbar i sina klasser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Wiander