Inte min tystnad (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2022-11-30
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789176347829
Inte min tystnad (e-bok)

Inte min tystnad E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-11-30

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tilda lever i en tystnad som hon inte har valt. Den finns där hela tiden och har tvingat henne att lämna mamma och pappa för att börja ett nytt liv på skolan i Lund.

Samuel lever i en annan tystnad. Den kommer när han tvingas prata inför andra och förvandlar enkla ord till oro och mummel. Varför kräver lärarna att han måste redovisa för hela klassen?

Deras möte på skoldiscot blir starten på något nytt. Tillsammans utmanar de tystnaden och möter ord och mening, längtan och vänskap. Och inte minst: Mod.

Inte min tystnad är en spännande barnroman där läsaren, parallellt med berättelsen, kan lära sig att kommunicera med tecken.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kaj Hagstedt

  • Framtidskameran

    Kaj Hagstedt

    Farfar har dött och 12-åriga Emma faller ner i ett svart hål av sorg. Inte blir det bättre av att pappa är arg och vill göra sig av med farfars gamla fotobutik så snabbt det bara går. Farfar har lämnat en magisk gåva åt Emma. Hon ärver en ombyggd ...

  • Ett Ett Två

    Kaj Hagstedt

    Vem är det som eldar på nätterna? Skolor och förskolor har brunnit ner till grunden och Joel är rädd att hans skola eller hem står på tur. När polisen inte lyckas ta fast den skyldige bestämmer sig Joel för att smyga ut om nätterna för att spana. ...