Synteism : att skapa gud i internetåldern (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (453.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svenska Ljud Classica
Inläsare
Emil Rehnström
Utgivningsdatum
2016-04-05
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9789176394243

Synteism : att skapa gud i internetåldern Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2016-04-05

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kan individualismen beskrivas som en religion? Och är vår verklighet fysisk eller virtuell? Synteism är ett internationellt fenomen och en växande rörelse som bygger på övertygelsen om att motsatsparet teism och ateism är en förlegad konstruktion och att människor tack vare den nya teknologin står inför en unik möjlighet att skapa en ny sorts religion ... I boken "synteism - att skapa Gud i internetåldern" delar socialteoretikerna Alexander Bard och Jan Söderqvist med sig av sina engagerande iakttagelser och klarsynta tolkningar av samtiden.

Alexander Bard (f. 1961) är en svensk artist, samhällsdebattör, musikproducent och författare. Bard har haft en framstående karriär inom musiken och är känd för sin medverkan i bl.a. de populära tv-programmen Idol och Talang, och banden BWO och Army of lovers.
Jan Söderqvist (f. 1961) är en svensk medieteoretiker, föreläsare, kulturskribent och författare. Han har tillsammans med Alexander Bard skrivit fyra socialteoretiska böcker, "Kroppsmaskinerna", "Det globala imperiet", "Nätokraterna" och "Synteism".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna