Utpost (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-11-18
Förlag
Modernista
Översättare
Lena Jonsson, Emma Jonsson Sandström
ISBN
9789176452615
Utpost (e-bok)

Utpost E-bok

Andra boken i Razorland-trilogin

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-18

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Andra boken i Razorland-trilogin

»Gillar man böcker som Hungerspelen, Divergent osv., så är det här ett måste!« Betyg 9 av 10, Annas bokhörna

»En bladvändare!« School Library Journal


Ingenting är sig likt för Spadertvå. När hon levde under jord betraktades hon som vuxen. Numera, i staden Räddning på Ovansidan, uppfattas hon som en ung problemtjej, och hon måste gå i skolan. Men Spadertvå passar inte in bland de andra tjejerna: Det enda hon kan är att slåss.

Dessutom har hennes stridspartner Tålig tagit avstånd från henne. Hennes känslor för honom har inte förändrats, men han verkar inte ens vilja komma i närheten av henne längre. Förvirrad och ensam letar hon efter ett sätt att komma bort från staden.

Hon anmäler sig som frivillig till de sommarpatruller som skyddar odlarna medan de arbetar på fälten utanför stadsmuren. Det brukar vara ett rent rutinuppdrag, men situationen har förändrats på Ovansidan. Missfostren håller på att bli smartare. De spanar. Väntar. Planerar. De tycks ha bestämt sig för att krossa Räddning. Det krävs en orädd jägarinna som Spadertvå för att stoppa dem.

ANN AGUIRRE är en amerikansk ungdomsboksförfattare vars Razorland-trilogi har blivit en internationell storsäljare. Utpost är den andra boken i trilogin. Ann Aguirre är bosatt i Mexiko.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aguirre Ann

  • Hord

    Aguirre Ann

    Tredje boken i Razorland-trilogin »OMG! Vilken bra avslutning på serien. Författaren binder ihop det helt magnifikt. Kort sagt, en superbra avslutning på en superbra serie.« Boktycke »Jag älskar det!« Bokhuset Staden Räddning är omringad, monstren...