Hord (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Razorland (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
437
Utgivningsdatum
2016-08-03
Upplaga
1
Förlag
Modernista
Översättare
Lena Jonsson, Emma Jonsson Sandström
Originaltitel
Horde (Razorland #3)
Medarbetare
Deas, Rich (form) / Breitenfeld, Kathleen (form)
Dimensioner
200 x 150 x 25 mm
Vikt
610 g
SAB
uHce
ISBN
9789176452790
Hord (inbunden)

Hord

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-08-03
195
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tredje och avslutande boken i Razorland-trilogin

»Jag älskar det!« | BOKHUSET

»OMG! Vilken himla bra avslutning på serien. Författaren binder ihop det helt magnifikt, och slutet är bland det bästa jag har läst på ett bra tag. Kort sagt, en superbra avslutning på en superbra serie.« | BOKTYCKE

»På slutet biter jag på naglarna och vill bara läsa mer. Tips, tips, tips!« | 365 BÖCKER DU BORDE LÄSA

Staden Räddning är omringad, monstren har samlats vid stadsportarna och den här gången kommer de inte att ge sig av. När Spadertvå, Tålig, Stalker och Tegan drar i gång har de oddsen emot sig. Men oddsen har varit emot Spadertvå sedan hon föddes.
Det må vara sant att hon inte är någon Jägarinna längre, men hon är inte den som tar till flykten. Med knivar i händerna och med kompanjonerna vid sin sida, kommer hon inte att ge upp, vare sig hon kämpar för sitt liv eller för Tåligs kärlek.
Framför sig har de sitt livs strid. Det har inte funnits ett krig som det här på århundraden, och människan har glömt hur man står upp för sig själv och kämpar.
Såvida inte Spadertvå kan leda dem i striden.
Men den här gången är det mer än en enstaka enklavs eller utposts öde det handlar om. Den här gången bär Spadertvå fanan för hela mänsklighetens överlevnad.

ANN AGUIRRE är en amerikansk ungdomsboksförfattare vars Razorland-trilogi har blivit en internationell storsäljare. Hord är den tredje och avslutande delen i trilogin. Ann Aguirre är bosatt i Mexiko.

»Gillar man böcker som Hungerspelen, Divergent o.s.v. så är dessa ett måste!« Betyg 9 av 10 | ANNAS BOKHÖRNA

»Har en originalitet och en intelligens som placerar den i det absoluta toppskiktet av sin genre.« | KIRKUS REVIEWS

»Det här är en av de bästa trilogier jag har läst och jag kommer läsa om den snart igen, för jag saknar redan alla karaktärer!!« Betyg 5 av 5 | BOKRADEN

»En fantastisk dystopisk serie, med spännande världsbyggande och fantastiska karaktärer. Jag älskar varje minut av läsningen.« | LÄSFÅTÖLJEN

»Ann Aguirre levererar en stark och värdig avslutning på sin serie där vi bjuds på många oväntade vändningar.« Betyg 5 av 5 | MIDNATSSORD
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra men namnen störande

    Namnen har av tidigare översättare i serien varit på engelska, detta förändrades i den sista boken då översättaren direktöversatt huvudpersonernas namn. Detta kan vara oerhört störande för läsaren som är medveten om de riktiga namnen. Ifall man dock bortser från namnen var boken en fantastisk upplevelse!

  2. hord
    Mai Yvonne Ljungqvist, 21 november 2016

    tredje delen i triologin visade sig vara betydligt mer intressant o läsvärd än del 2 ( utpost) och även om första delen fortsatt är den bästa så var det en bra och tänkvärd avslutning där allt bands ihop på ett bra sätt.
    Även om jag fortsatt störde mig på de "försvenskade" namnet på aktörerna i boken, Både namnen på platser och individer blev bara konstigt när de blev översatta på ett i mitt tycke ologiskt vis

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ann Aguirre