Pretty Little Liars #1: Lögner (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-08-25
Förlag
Modernista
Översättare
Jessica Danielsson
ISBN
9789176455753
Pretty Little Liars #1: Lögner (e-bok)

Pretty Little Liars #1: Lögner (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-08-25
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Etta på New York Times Bestseller-lista

Böckerna bakom TV-succén ? 4 miljoner sålda ex!

För tre år sedan försvann Alison efter en övernattningsfest och har inte synts till sedan dess. Hennes vänner vid elitskolan i Pennsylvania sörjde henne, men i hemlighet drog de också en lättnadens suck. Var och en av dem bar på en hemlighet som bara Alison hade känt till. Nu har de andra små hemligheter, smutsiga hemligheter som skulle kunna sänka dem i deras skvallerhungriga värld.. När de alla börjar få anonyma meddelanden och sms växer paniken. Blir de förrådda av någon i sin egen kretsen? Eller ännu värre: Är Alison tillbaka?

Numera är TV-serien en megahit, men Pretty Little Liars började som Sara Shepards bästsäljande bokserie ? och du missar verkligen något om du inte läser böckerna! Börja med Pretty Little Liars #1: Lögner som beskriver hur allt började, och upplev de beroendeframkallande äventyren tillsammans med Aria, Hanna, Emily och Spencer.

SARA SHEPARD är den amerikanska ungdomsboksförfattaren bakom succéserien Pretty Little Liars. Romanerna är inspirerade av hennes uppväxt i det förortsområde väster om Philadelphia som kallas »The Main Line«. Det här är den första boken i Pretty Little Liars-serien, som sålt i över 4 miljoner exemplar och även gett upphov till den omåttligt populära tv-serien med samma namn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Shepard Sara

  • Pretty Little Liars #5: Syndig

    Shepard Sara

    Böckerna bakom TV-succén! I idylliska Rosewood bor det fyra snygga tjejer som bara inte kan låta bli att ställa till det för sig... Hanna skulle göra vad som helst för att vara coolast i stan. Spencer rotar i familjehemligheter. Emily kan inte slu...